Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Nyt on nopea!

Raejuustopasta – ihmeaines raejuusto lumoaa nyt pastakastikkeena

15 min

Raejuusto villitsee keittiöissä. Tällä kertaa tutusta raaka-aineesta syntyy proteiinipitoinen ja pehmeä pastakastike ilman kermaa. Hempeän vihreä väri tulee yrteistä.

10.10.2024

Reseptin ainekset
4 annosta
500 g
pastaa
2
valkosipulinkynttä
500 g
raejuustoa
1 rku
basilikaa
65 g
pinaattia
1
sitruunan mehu
½ dl
oliiviöljyä
½ dl
vettä tai maitoa
1 tl
suolaa
½ tl
mustapippuria
Tarjoiluun
basilikaa
oliiviöljyä
mustapippuria

Raejuustopasta – ohje:

  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valmista pastan kypsyessä kastike.
  2. Kuori valkosipulinkynnet. Laita tehosekoittimeen tai sauvasekoittimen kulhoon raejuusto, basilika, pinaatti, valkosipulinkynnet, sitruunanmehu, öljy, vesi, suola ja pippuri. Soseuta tasaiseksi tahnaksi.
  3. Siivilöi kypsästä pastasta vesi pois. Sekoita kastike pastan joukkoon.
  4. Koristele annokset halutessasi basilikanlehdillä, oliiviöljyllä ja rouhaisulla mustapippuria. Tarjoa raejuustopasta heti.

Vinkki!

Kastikkeeseen voi lisätä basilikan lisäksi tai sijaan myös muita yrttejä, kuten lehtipersiljaa tai rucolaa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt