


Täydellinen arkiruoka
Kanapasta ilman kermaa – tee arkipastan kevyempi versio maukkaalla jogurttikastikkeella
30 min
Kanapasta onnistuu kevyemmin ilman kermaa. Jogurttikastike antaa raikasta ja täyteläistä makua pastalle, jonka kasvikset keitetään spagetin kanssa samassa kattilassa.
Reseptin ainekset
4 annosta
1 pkt (340 g)
broilerin ohutleikkeitä
1
parsakaali
1 ps (150 g)
sokeriherneitä
400 g
täysjyväspagettia
2 rkl
oliiviöljyä
½ tl
suolaa
Kastike
2 dl
turkkilaista jogurttia (rasvaa 3,5 %)
1
sitruunan mehu
1
valkosipulinkynsi (hienonnettuna)
½ rku
salviaa tai basilikaa
¼ tl
suolaa
½–1 dl
pastan keitinvettä
Lisäksi
½ rku
salviaa tai basilikaa
Kanapasta ilman kermaa – ohje:
- Kuivaa broilerit talouspaperilla ja leikkaa suupaloiksi. Irrota parsakaalinnuput ja leikkaa tarvittaessa pienemmiksi. Poista sokeriherneiden kovat kannat.
- Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Laita parsakaalit ja sokeriherneet pastaveteen kypsymään viimeisiksi 5 minuutiksi.
- Valmista kastike pastan kypsyessä. Sekoita jogurtin joukkoon mausteet. Ohenna pastan keitinvedellä. Valuta kypsä pasta ja kasvikset.
- Kuumenna öljy pannulla ja paista kanapalat kypsiksi. Mausta suolalla. Lisää pasta ja kastike. Voit jättää osan kastikkeesta myös annosten päälle. Viimeistele kanapasta yrteillä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat