Nopea kalaherkku
Lisää kalaa arkisin! Lohijauhelihasta valmistuu helppo kasviksia pursuileva nuudelipannu
20 min
Lohijauheliha tuo kivaa vaihtelua jauheliharepertuaariin. Kookosmaito ja punainen currytahna maustavat herkullisen nuudelipannun.
Reseptin ainekset
4 annosta
200 g
nuudeleita
1
kesäkurpitsa
1 l
pinaattia
1
kesäsipuli
2
valkosipulinkynttä
2 rkl
rypsiöljyä
280 g
kirjolohijauhelihaa (Saimaan tuore)
1 tl
suolaa
1 tl
sokeria
250 g
kookosmaitoa
3 rkl
punaista currytahnaa
1
limen mehu
Lisäksi
1
sipulinvarsi
1 dl
herneitä (pakaste)
Lohijauheliha-nuudelipannu – ohje:
- Keitä nuudelit kypsiksi suolatussa vedessä, valuta lävikössä.
- Huuhtele kesäkurpitsa, suikaloi lastuiksi juustohöylällä. Huuhtele pinaatit. Kuori ja hienonna sipulit.
- Kuullota sipuleita isossa paistokasarissa. Lisää lohi ja paista kypsäksi. Lisää pannulle kesäkurpitsat ja paista pari minuuttia. Mausta suolalla ja sokerilla.
- Lisää kookosmaito, currytahna, nuudelit ja pinaatit. Paista muutama minuutti. Mausta limen mehulla.
- Viimeistele hienonnetulla sipulinvarrella ja herneillä.
Vinkki!
Nuudeleiksi sopivat parhaiten muna- tai udonuudelit.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat