Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Nopea kalaherkku

Lisää kalaa arkisin! Lohijauhelihasta valmistuu helppo kasviksia pursuileva nuudelipannu

20 min

Lohijauheliha tuo kivaa vaihtelua jauheliharepertuaariin. Kookosmaito ja punainen currytahna maustavat herkullisen nuudelipannun.

11.11.2024
Reseptin ainekset
4 annosta
200 g
nuudeleita
1
kesäkurpitsa
1 l
pinaattia
1
kesäsipuli
2
valkosipulinkynttä
2 rkl
rypsiöljyä
280 g
kirjolohijauhelihaa (Saimaan tuore)
1 tl
suolaa
1 tl
sokeria
250 g
kookosmaitoa
3 rkl
punaista currytahnaa
1
limen mehu
Lisäksi
1
sipulinvarsi
1 dl
herneitä (pakaste)

Lohijauheliha-nuudelipannu – ohje:

  1. Keitä nuudelit kypsiksi suolatussa vedessä, valuta lävikössä.
  2. Huuhtele kesäkurpitsa, suikaloi lastuiksi juustohöylällä. Huuhtele pinaatit. Kuori ja hienonna sipulit.
  3. Kuullota sipuleita isossa paistokasarissa. Lisää lohi ja paista kypsäksi. Lisää pannulle kesäkurpitsat ja paista pari minuuttia. Mausta suolalla ja sokerilla.
  4. Lisää kookosmaito, currytahna, nuudelit ja pinaatit. Paista muutama minuutti. Mausta limen mehulla.
  5. Viimeistele hienonnetulla sipulinvarrella ja herneillä.

Vinkki!

Nuudeleiksi sopivat parhaiten muna- tai udonuudelit.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt