


Koko perheen suosikki
Pinaattiletut blenderissä! Kirkkaanvihreät ja kuitupitoiset letut maistuvat mahtavilta tonnikalatahnan kanssa
35 min
Pinaattilettujen taikina valmistuu helposti blenderissä. Teho- tai sauvasekoittimella tehty taikina irrottaa pinaatista kunnolla väriä ja lopputuloksena on syvän vihreät letut. Täysjyväjauhot tekevät letuista kuitupitoisempia. Tarjoa lettujen kanssa tonnikalatahnaa.
Reseptin ainekset
12 kpl
150 g
pakastepinaattia (sulatettuna)
½ l
kaurajuomaa
1 tl
suolaa
2
munaa
3 dl
täysjyvävehnäjauhoja
2 rkl
juoksevaa margariinia
Paistamiseen
juoksevaa margariinia
Tonnikalatahna
2 prk
tonnikalaa öljyssä (MSC)
2 rkl
majoneesia
1 dl
kermaviiliä
2
kevätsipulia
1 rkl
sitruunamehua
¼ tl
mustapippuria
Lisäksi
1 l
salaattipinaattia
1 prk (200 g)
raejuustoa
(versosalaattia)
Pinaattiletut blenderissä ja tonnikalatahna – ohje:
- Mittaa pinaatti, kaurajuoma, suola, munat, jauhot ja margariini blenderin eli tehosekoittimen kannuun. Soseuta tasaiseksi.
- Valuta ylimääräinen öljy pois tonnikalasta. Hienonna tonnikala haarukalla ja sekoita majoneesi sekä kermaviili joukkoon. Hienonna kevätsipuli ja sekoita täytteeseen.
- Mausta sitruunamehulla ja mustapippurilla.
- Paista letut margariinissa pannulla noin minuutin molemmin puolin.
- Tarjoa letut tonnikalatahnan, tuoreen pinaatin ja raejuuston kanssa.
Vinkki!
Voit valmistaa lettutaikinan myös sauvasekoittimella. Mittaa pinaatti, kaurajuoma, suola ja munat kapeaan korkeaan kulhoon. Käynnistä sauvasekoitin lähellä kulhon pohjaa ja lisää jauhot muutamassa erässä joukkoon. Lisää lopuksi margariini.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat