Kesäleipuri hoi! Ota nämä 5 ihanan helppoa reseptiä tekolistalle heti

Kesäleipuri hoi! Ota nämä 5 ihanan helppoa reseptiä tekolistalle heti
Tykkäätkö leivonnaisista, jotka valmistuvat vaivatta mutta maistuvat taivaallisilta? Nyt kannattaa olla tarkkana: listasimme 5 kesäistä herkkua, jotka syntyvät helposti ja ilman eksoottisia aineksia.
Julkaistu: 15.7.2020

1. Mustikkasuut muikeiksi

Kardemummalla maustetun, taivaallisen mehevän mustikkakakun valmistamiseen et tarvitse mitään kakkuvuokaa ja vatkainta kummallisempaa. Aineksetkin löytyvät mökkipaikkakunnan pikkukaupasta, ja lähimetsästä. "Tein tänään ja onnistui hyvin. Laitoin kyllä koristeeksi muitakin marjoja, ja kauppansa teki, suosittelen lämpimästi leipomista", kirjoittaa kävijämme Riikka R. Nappaa sinäkin mehevän mustikkakakun resepti täältä.

2. Pehmeää kuin pumpuli

Enkelikakku sopii suloiseen keskikesän päivään täydellisesti. Kakku on pehmeää kuin pumpuli ja vaaleaa kuin rantahiekka. Särmää suussasulava viettelys saa limellä ja basilikalla maustetuista mansikoista. Olisipa aina kesä! Kurkista täältä enkelikakun resepti.

3. Sulkaaherkku syntyy suit sait sukkelasti

Tämä kakku on tehty rentoon lomailuun. Edes kananmunia et tarvitse, ja ainekset sekoitetaan yhdessä kulhossa. Päälle vielä marjoja ja kermaa, ja valmista tuli! Vegaanisen mökkikakun reseptin löydät täältä.

4. Lusikoi vaikka koko vuoallinen

Vuokakakku on nerokas keksintö: helppo koota ja kantaa keittiöstä puutarhaan. Jos – siis jos – kakkua jää, vuoassa se on helppo laittaa jääkaappiinkin. Ihanan kesäinen mansikkavuokakakku valmistuu kääretorttulevyistä, joiden väliin ja päälle lusikoidaan toffeen makuista kermavaahtoa. Komeuden viimeistelevät tietysti vastapoimitut mansikat. Nappaa mansikkavuokakakun resepti!

5. Kuohkea marjarulla

Yksinkertainen on paras! Jos olet samaa mieltä, katsasta kuohkean mansikkakääretortun resepti. Perunajauhoista tehty taikina on gluteeniton ja täyte syntyy mistäpä muusta kuin mansikoista ja kermavaahdosta. Täydellisen hyvää siis. Löydät mansikkakääretortun reseptin täältä.

Jäikö nälkä?

Kokosimme 8 kesäistä ruokaa, joita on ihan pakko maistaa juuri nyt. Löydät kesäisen reseptikoosteen täältä.
Kommentoi »