Maku

Enkelikakku – täydellisen pehmeä kakku kruunataan marinoiduilla mansikoilla

50 min
KA
3.91
0

Enkelikakku on pehmeää kuin pumpuli ja vaalea kuin rantahiekka. Koristele kakku limellä ja basilikalla maustetuilla mansikoilla. Tätä haluat toisenkin palan!
Tulosta
Kuvat Johanna Myllymäki

Ainekset (10 annosta)

Kakkupohja

  • 6valkuiaista
  • 2 tllimemehua
  • 2 dlsokeria
  • 1 tlvaniljasokeria
  • 1 ½ dlkakkuvehnäjauhoja
  • 1 tlleivinjauhetta

Marinoidut mansikat

  • 250 gmansikoita
  • 1limen kuori ja mehu
  • 1 rklsokeria
  • 6isoa basilikan lehteä

Tee näin

50 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN30 min
MITÄ PIDIT?
3.91