Joka kuun suosikit: näitä juttuja lukijamme rakastivat vuonna 2017
Sisustus
Joka kuun suosikit: näitä juttuja lukijamme rakastivat vuonna 2017
Esittelemme Meillä kotona -sivuston vuoden 2017 jokaisen kuun rakastetuimman jutun. Vuoden aikana ihasteltiin kesämökiksi muuttunutta vanhaa junanvaunua ja Jukka Pojan kotia. Selvitimme, pitääkö Iittalan laseissa säilyttää i-tarrat ja esittelimme, miten vaatekaapin saa ojennukseen kestokassien avulla.
Julkaistu 13.12.2017
Meillä kotona

1. & 2. Irwinin Ryysyrannan kohtalo ihastutti tammi- ja helmikuussa

Laulajalegenda Irwin Goodmanin rakennuttama talo oli aikansa luksusta. Pakkohuutokaupassa sen osti Koskelaisen perhe, joka kertoi meille Ryysyrannan myöhemmistä vaiheista. Juttu oli tammi- ja helmikuussa kaikkein suosituin, eikä ihme! Lue se täältä.

3. Maaliskuun kuningatar oli Kerttu Niskanen

Hiihtäjät Kerttu Niskanen ja Juho Mikkonen rakensivat pienen saunamökin Vuokattiin. Hiihtäjäparin sympaattinen mökki oli maaliskuussa luetuin juttumme. Voit lukea sen täältä.

4. Huhtikuussa keskityttiin raivaamaan tavaraa

Huhtikuussa kaikkein luetuin juttumme kertoi suurperheestä, joka päätti karsia kotinsa tavarasta. Jutun pääset lukemaan täältä.

5. Toukokuussa kiinnostivat hortensiat ja junavaunu kesämökkinä

Toukokuun kaikkein suosituin juttumme kertoi hortensian hoitamisesta – jutun lukija oppi muun muassa, että mullalla on vaikutusta siihen, ovatko hortensian kukat pinkkejä vai sinisiä. Lähes kärkisijalle kipusi myös vanha junavaunu, joka viettää ansaittuja eläkepäiviään perheen kesämökkinä.

6. Kesäkuun hitti oli Jukka Pojan tyylikäs koti

Muusikko Jukka Pojan ja hänen puolisonsa Teijan talonrakennus sujui letkeästi kuin isännän laulanta. Uusi koti nousi Turkuun maalaismaisemaan. Jutun pääset lukemaan täältä.

7. Kestokassit ja pystyviikkaus kiinnostivat heinäkuussa

Heinäkuussa kerroimme järjestämisen uudesta somehitistä eli siitä, miten vaatekaapit saa ojennukseen kestokasseilla ja pystyviikkauksella. Lue juttu ja katso video täällä.

8. Iittalan lasien i-tarrat puhututtivat elokuussa

Elokuussa selvitimme kansaa pitkään vaivanneen asian: pitääkö Iittalan laseihin jättää pienet i-tarrat. Jos vastaus on mennyt sinulta ohitse, löydät jutun täältä.

9. Jättimäiseksi paisunut pieni pintaremontti hurmasi syyskuussa

Syyskuun luetuin juttu kertoi Tanjan ja Vesan torpasta. Pari oli suunnitellut tekevänsä kakkoskotiinsa pientä ehostusta, mutta päätyikin remontoimaan koko talon. Juttu ja ihanat kuvat löytyvät täällä.

10. Julkkiskauppias koukutti lokakuussa

Kyläkauppias, some- ja tosi-TV-tähti Sampo Kaulanen esitteli lokakuussa kotinsa meille. "Aina kun tulen Lapista, sauna on valmiina lämpiämässä", hän kertoi. Jutun löydät täältä.

11. Marraskuussa innostuttiin askartelemaan tonttuovia

Marraskuun ylivoimaisesti suurin hittimme oli tonttuoven askarteluohje. Ohjetta luettiin yli 100 000 kertaa kuukauden aikana. Helpon kuvaohjeen löydät täältä.

12. Joulukuussa innostuttiin koivuhalkokakusta

Näillä näkymin joulukuun suosituimmaksi jutuksemme on nousemassa koivuhalkokakku. Sitä leivottiin paljon itsenäisyyspäiväksi – ja kakku toimii erinomaisesti myös joulupöydässä! Nappaa resepti talteen täältä.

Kommentoi »