Sampo Kaulanen viihtyy remontoidussa Tampereen-kodissa – "Aina kun tulen Lapista, sauna on valmiina lämpiämässä"

Sampo Kaulanen viihtyy remontoidussa Tampereen-kodissa – "Aina kun tulen Lapista, sauna on valmiina lämpiämässä"

Kyläkauppias, some- ja tosi-TV-tähti Sampo Kaulanen asustelee osittain Tampereella. Sängyssä uni kulkee hyvin ja saunassa on mukavaa lueskella lehtiä.
Teksti Emma Suominen
Kuvat Marjaana Malkamäki
Mainos

Kaulasen perhe tarvitsi asunnon Tampereelta, sillä Michelle-vaimon kaksi lasta aikaisemmasta liitosta käyvät siellä koulua. He ovat joka toisen viikon äidillään, joten Michelle viettää puolet ajastaan Tampereen-kodissa. Kodilta se tuntuu Sampostakin, sen verran usein hän sinne ajelee.

Kaksikerroksinen rivitalo on rakennettu 1970-luvulla, ja asunnossa on noin 120 neliötä. Taloon tehdään parhaillaan julkisivuremonttia, ja sisälläkin on ehditty neljässä vuodessa uusia yhtä jos toista.

Sampo Kaulasen kakkoskodin 5 parasta paikkaa

1. Keittiö. "Tykkään tehdä ruokaa perheelle. Saan siinä toteuttaa itseäni. Muutenkin meillä tykätään syödä ja kokata. Vaimo teetti kesällä keittiöremontin, jossa kaikki meni uusiksi. Nyt on kauhea opettelu, että mistä mikäkin kippo löytyy. Hyvänä puolena keittiön ilme on raikkaampi, eivätkä laatikot lonksu niin kuin ennen."

2. Sohva. "Sekin on uusittu hiljattain, edellinen oli niin kyllästetty kahvilla ja punaviinillä. Vaihdettiin tummempaan, jossa ei heti näy kaikki elämä. Nuorimmaisen kun saa nukkumaan, sohvalla on kiva katsella telkkaria tai ihan vain loikoilla. "

3. Sauna. "Muut perheestä eivät ole kovia saunojia, joten 95-prosenttisesti käytän sitä itse. Aina kun tulen Lapista, se on valmiina lämpiämässä. Täällä saa sähkösaunaksi ihmeen pehmeät löylyt. Monesti otan lehden mukaan ja luen sitä lauteilla. "

4. Sänky. "Makkari on minun ja vaimon lötköttelypaikka. Meillä on pehmeä sänky, jossa uni kulkee hyvin. Vuoteesta voi myös katsoa telkkaria, mikä on tietysti vähän huonokin homma. "

5. Jasminin tyrmä. "Kun vanhin tyttö tulee isältään tai tullaan reissulta, hän vetäytyy nopeasti huoneeseensa ja vetää oven kiinni perässään. Siitä tyrmä-nimitys. Jasmin on laittanut huoneen omannäköisekseen. Korkean sängyn alla on kirjat, telkkarit ja systeemit. Tyttö on kova lukemaan fantasiaa ja uppoutuu huoneessa omiin mielikuvitusmaailmoihinsa. "

Tässä vuonna 1980 rakennetussa talossa Sampo ja Michele asuvat Äkäslompolossa. Talo on Sampon lapsuudenkoti, joka on muutettu paritaloksi ja jossa on tilat myös hänen äidilleen.

Lue myös nämä jutut

Sami Garam nauttii aktiivisesta mökkielämästä – "Aina kun lähden riippukeinua kohti, löydänkin itseni hakkaamasta halkoja"

Uutisankkurit Piia Pasanen ja Tomi Einonen rentoutuvat suvun mökillä Mannilassa – "Täällä eivät itikat inise!"

Ei räppiunelmaa vaan perheen koti! Tämä on Elastisen upouusi merenrantatalo

Julkaistu: 4.10.2017
Katso myös nämä