Isänpäivän kakut – näitä lukijamme rakastavat: "Kertakaikkisen taivaallinen"
Ruoka
Isänpäivän kakut – näitä lukijamme rakastavat: "Kertakaikkisen taivaallinen"
Ihanimmat isänpäivän kakut leivotaan itse, rakkaudella tietenkin. Onko isä suklaan tai kinuskin ystävä? Vai enemmän juustokakun perään? Poimi lukijoidemme ylistämät reseptit.
9.11.2021
 |
Meillä kotona

Kinuskikakku, johon yksikään isä ei voi olla ihastumatta

Kirpsakkaa puolukkaa, makeaa kinuskia! Puolukka-suolakinuskikakku on rakenteeltaan keveä. "Ihanaa kakkua: hapokkuutta ja makeutta!", tiivistää lukijamme.

Tästä kakusta haaveilee lakritsia rakastava isä

Keskeltä kostea, pinnalta rapsakka! Lakritsimutakakku on lakuista pitävän isän ykköstoive. "Kertakaikkisen taivaallinen ja syntisen hyvää kermakiehkuralla", ihastelee lukijamme.

Juhladrinkki kakun muodossa

Nauttiiko isä silloin tällöin gin tonicin? Silloin hänen kakkuvalintansa olisi syntisen hyvä gin tonic -juustokakku. Tee se valmiiksi jo päivää aikaisemmin. "Tämä on todella hyvää! Pitkästä aikaa erilainen juustokakku", lukijamme hehkuttaa.

Isän ansaitsema makuelämys

Klassikkokeksejä valkosuklaisessa täytteessä! Domino-juustokakku on kerännyt lukijoiltamme vuosien varrella monet kehut. "Aivan loistava, koko perheen suosikki" ja "Nätti kuin mikä, ja todellinen Domino-fanin unelmakakku!", kehuvat lukijamme.

Eräs lukija raportoi käyttäneensä kakkuun minttudominoja: "Huh-huh, oli kyllä yksi parhaimpia juustokakkuja, joita olen eläessäni maistanut! Perheenjäsenet eivät edes löytäneet sanoja kuvaamaan tätä ihanuutta, niin maukasta se oli. Suosittelen lämpimästi!".

Isänpäivän aurinkoisin kahvipöytäkakku

Mehevä sitruunakakku yllättää! Tätä kakkua lukijamme eivät voi vastustaa: "Paras sitruunakuivakakku ikinä!", "Aivan mahtavan hyvä. Onnistui erinomaisesti" ja "En ole todellakaan mikään mestari leipomaan, mutta tämä todellakin onnistui ja oli vielä hyvää. Iso peukku."

Isänpäivän mehevä juustokakku

Mikä ranskankerman, rahkan ja mascarponen suloinen yhdistelmä! Leivo isänpäivän kunniaksi mehevä amerikkalainen mustikka-juustokakku. "Aivan mahtava kahvipöydän herkku" ja "kestosuosikki", kommentoivat ohjeeseen ihastuneet lukijamme.

Unelmakakku, joka saa suklaasuun hymyyn

Mustikoita ja suklaata, juuri sopivassa suhteessa! Mustikka-suklaakakku on suorastaan vastustamaton – ja sopii kaiken lisäksi gluteenittomaankin ruokavalioon. "Tosi suussasulava ja mehevä kakku. Kannattaa kokeilla" ja "Huippu, hyvä, nopea ja gluteeniton kahvikakku", lukijamme kehuvat.

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina.

2 kommenttia