Maku

Syntisen hyvä gin tonic -karpalojuustokakku – täydellinen herkku illanistujaisiin

7 h 45 min
4.09
1

Gin tonicin maut sulautuvat hyydytettävään karpalojuustokakkuun. Tahmea browniepohja, pehmeä täyte ja karpalokiille vievät kielen mennessään. Leivo kakku valmiiksi jääkaappiin tarjoilua edeltävänä päivänä.
Tulosta
Kuvat Satu Nyström

Ainekset (20 annosta)

Suklaapohja

  • 100 gtummaa suklaata
  • 75 gvoita
  • 1muna
  • 1 dlsokeria
  • 3/4 dlvehnäjauhoja
  • 1/4 tlleivinjauhetta

Täyte

  • 2 dlvispikermaa
  • 200 gmaustamatonta tuorejuustoa (ei kevyttä)
  • 250 gmaitorahkaa
  • 2 dltomusokeria
  • 1 rklvaniljasokeria
  • 1/2 dltonicia
  • 4liivatelehteä

Kiille

  • 5liivatelehteä
  • 1 1/2 dlkarpalomehutiivistettä
  • 1 dltonicia
  • 1 dlginiä
  • 1rosmariinin oksa

Koristelu

  • 2rosmariinin oksaa
  • 1 dltomusokerissa pyöriteltyjä karpaloita

Tee näin

7 h 45 min
{
AKTIIVINEN45 min
PASSIIVINEN7 h
MITÄ PIDIT?
4.09