Voitele irtopohjavuoan (Ø 22 cm) reunat. Vuoraa pohja leivinpaperilla. Sulata pohjan suklaa ja voi varovasti kattilassa. Anna jäähtyä.
Vatkaa huoneenlämpöinen muna ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita suklaa-voiseos varovasti muna-sokerivaahtoon.
Yhdistä kuivat aineet ja siivilöi taikinaan. Sekoita varovasti tasaiseksi. Kaada taikina vuokaan. Paista pohjaa 200-asteisen uunin alimmalla tasolla 10 minuuttia. Anna jäähtyä.
Vatkaa kerma vaahdoksi. Notkista tuorejuusto ja rahka. Sekoita ne vaahtoon. Mausta seos sokereilla.
Liota moussen liivatelehtiä kylmässä vedessä viisi minuuttia. Kuumenna tonic kattilassa ja nosta pois liedeltä. Purista liivatelehdistä ylimääräinen vesi pois. Liuota liivatteet kuumaan nesteeseen. Anna liivateseoksen jäähtyä hetki.
Kaada liivatetonic täytteeseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Levitä täyte pohjan päälle. Nosta kakku jääkaappiin muutamaksi tunniksi hyytymään.
Liota kiilteen liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 minuuttia. Yhdistä mehutiiviste, tonic ja gin. Mittaa 1 dl sekoitusta kattilaan ja lisää rosmariinin oksa. Kuumenna kiehuvaksi ja anna poreilla pari minuuttia pienellä lämmöllä.
Nosta kattila pois liedeltä ja poista rosmariini. Purista liivatelehdistä ylimääräinen neste ja liuota liivatteet kuumaan nesteeseen. Lisää liivateseokseen loput karpalomehuseoksesta. Anna seoksen jäähtyä haaleaksi ja valuta kiille varovasti täytteen päälle.
Peitä kakku ja nosta jääkaappiin hyytymään 5 tunniksi tai yön yli. Säilytä kakku ennen ja jälkeen tarjoilun jääkaapissa.
Koristele gin tonic -juustokakku juuri ennen tarjoilua tomusokerissa pyöritellyillä karpaloilla ja rosmariinin oksilla.
Jos et halua käyttää alkoholia, korvaa se tonicilla ja lisää kiilteeseen pari katajanmarjaa rosmariinin tavoin.