Domino-juustokakku

Reseptin ainekset (15 annosta)
Pohja
- 200 gdigestivekeksejä
- 100 gleivontamargariinia (rasvaa 80 %)
- 1 1/2 rklkaakaojauhetta
Täyte
- 3 kplliivatelehteä
- 2 1/2 dlvaahtoutuvaa vaniljakastiketta
- 200 gtuorejuustoa
- 2 tlvaniljasokeria
- 100 gvalkosuklaata
- 2 rklappelsiinitäysmehua
- 14 kpltäytekeksejä (Domino)
Koristeluun
- 50 gtummaa suklaata
Leivo Domino-juustokakku näin:
Kiinnitä irtopohjavuoan (Ø 24 cm) pohjan ja reunan väliin leivinpaperi.
Hienonna juustokakun pohjan keksit monitoimikoneessa. Sulata rasva. Sekoita keksimurut, rasva ja kaakaojauhe keskenään. Painele seos vuoan pohjalle ja reunoille tasaiseksi kerrokseksi. Siirrä vuoka jääkaappiin täytteen valmistamisen ajaksi.
Upota liivatteet pehmenemään kylmään veteen.
Vaahdota vaniljakastike. Sekoita tuorejuusto vaahdon joukkoon. Mausta vaniljasokerilla.
Sulata suklaa mikrossa pienellä teholla välillä sekoitellen. Anna suklaan jäähtyä hetki ja sekoita se juustoseoksen joukkoon.
Kuumenna appelsiinimehu. Purista liivatteista ylimääräinen vesi pois ja liuota liivatteet mehuun. Kaada liivateliemi hieman jäähtyneenä, ohuena nauhana täytteen joukkoon.
Leikkaa keksit neljään osaan. Kaada puolet täytteestä pohjalle. Asettele keksipalat tasaisesti täytteen päälle.
Kaada loppu täyte vuokaan ja tasoita pinta.
Anna domino-juustokakun hyytyä jääkaapissa vähintään 4 tuntia, mielellään yön yli. Irrota domino-juustokakku vuoasta ja siirrä tarjoiluvadille.
* Koristele halutessasi domino-juustokakun pinta sulatetulla taloussuklaalla.