Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Domino-juustokakku

5 h 20 min
{
Aktiivinen 1 h 20 min
Passiivinen 4 h 0 min

Keksipohjainen, hyydytetty Domino-juustokakku nostaa veden kielelle! Ihanaan valkosuklaiseen täytteeseen piiloutuvat dominokeksit ovat suloisia sattumia.

11.5.2010
Reseptin ainekset
15 annosta
Pohja
200 g
digestivekeksejä
100 g
leivontamargariinia (rasvaa 80 %)
1 1/2 rkl
kaakaojauhetta
Täyte
3 kpl
liivatelehteä
2 1/2 dl
vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
200 g
tuorejuustoa
2 tl
vaniljasokeria
100 g
valkosuklaata
2 rkl
appelsiinitäysmehua
14 kpl
täytekeksejä (Domino)
Koristeluun
50 g
tummaa suklaata

Leivo Domino-juustokakku näin:

Kiinnitä irtopohjavuoan (Ø 24 cm) pohjan ja reunan väliin leivinpaperi.

Hienonna juustokakun pohjan keksit monitoimikoneessa. Sulata rasva. Sekoita keksimurut, rasva ja kaakaojauhe keskenään. Painele seos vuoan pohjalle ja reunoille tasaiseksi kerrokseksi. Siirrä vuoka jääkaappiin täytteen valmistamisen ajaksi.

Upota liivatteet pehmenemään kylmään veteen.

Vaahdota vaniljakastike. Sekoita tuorejuusto vaahdon joukkoon. Mausta vaniljasokerilla.

Sulata suklaa mikrossa pienellä teholla välillä sekoitellen. Anna suklaan jäähtyä hetki ja sekoita se juustoseoksen joukkoon.

Kuumenna appelsiinimehu. Purista liivatteista ylimääräinen vesi pois ja liuota liivatteet mehuun. Kaada liivateliemi hieman jäähtyneenä, ohuena nauhana täytteen joukkoon.

Leikkaa keksit neljään osaan. Kaada puolet täytteestä pohjalle. Asettele keksipalat tasaisesti täytteen päälle.

Kaada loppu täyte vuokaan ja tasoita pinta.

Anna domino-juustokakun hyytyä jääkaapissa vähintään 4 tuntia, mielellään yön yli. Irrota domino-juustokakku vuoasta ja siirrä tarjoiluvadille.

* Koristele halutessasi domino-juustokakun pinta sulatetulla taloussuklaalla.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt