Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Rakuunakastike täydentää

Rapsakaksi paahdettu kasvis-perunasalaatti saa viimeisen silauksen rakuunakastikeesta

30 min

Tässä salaatissa paahdetaan sekä kasvikset että perunat. Kirpsakan täyteläinen rakuunatahinikastike viimeistelee makuelämyksen. Kun valmistat paahdetut kasvikset hyvissä ajoin etukäteen ja käytät edellisen päivän perunoita, salaatti on vaivaton valmistaa!

8.9.2023
Reseptin ainekset
4 annosta
500 g
paahdettuja kesäkasviksia (Löydät linkin reseptiin alempaa ohjeesta)
500 g
keitettyjä varhaisperunoita
3 rkl
rypsiöljyä
¼ tl
suolaa
1 rku
rucolaa
Rakuuna-tahinikastike
1 dl
tahinia
½ dl
sitruunanmehua
½ dl
vettä
1 rku
rakuunaa
1
valkosipulinkynsi
1 tl
sokeria
½ tl
suolaa
½ tl
mustapippuria

Paahdettu kasvis-perunasalaatti – ohje:

  1. Valmista ensin paahdetut kesäkasvikset täältä löytyvällä ohjeella.
  2. Leikkaa perunat paloiksi. Paahda perunat pannulla öljyssä ja mausta. Voit paahtaa perunat myös öljyn ja mausteiden kanssa pellillä 225-asteisessa uunissa 10 minuuttia.
  3. Mittaa kastikkeen ainekset tehosekoittimeen (säästä hieman rakuunaa koristeluun) ja pyöräytä tasaiseksi.
  4. Yhdistä perunat, kasvikset ja rucola. Viimeistele kastikkeella ja koristele rakuunalla.

Vinkki!

Salaatin valmistaminen on vaivatonta, kun käytät siihen edelliseltä päivältä jääneet perunat ja paahdat kasvikset jo ennakkoon. Paahda kasviksia kerralla isompi satsi tällä ohjeella, jolloin voit valmistaa niistä myös tätä herkullista kana-kasviscurrya. Paahdetut kasvikset toimivat myös monen ruoan herkullisena lisukkeena.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeemme tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt