Maku

Korvapuustit

1 h 20 min
KA
4.12
2

Korvapuustit ovat parhaimmillaan uunituoreina, kun täyte on vielä lämpimän tahmeaa ja taikina kuohkea. Tällä ohjeella leivot ihan parhaat perinteiset korvapuustit!
Tulosta
Kuvat Emilia Kolari

Ainekset (25 kpl)

Korvapuustit

  • 5 dlkevytmaitoa
  • 50 ghiivaa
  • 2 dlsokeria
  • 1 rklkardemummaa
  • 1 1/2 tlsuolaa
  • 1 kplmunaa
  • 13 dlvehnäjauhoja (800-900 g)
  • 150 gvoita (pehmeää)

Täyte

  • 75 gvoita
  • 1 dlsokeria
  • 2-3 tlkanelia

Voiteluun

  • 1 kplmunaa
  • 5 rklraesokeria
Ravintosisältö / 100g — 299 kcal

Tee näin

1 h 20 min
{
AKTIIVINEN35 min
PASSIIVINEN45 min
MITÄ PIDIT?
4.12