Korvapuustit – rakastettu resepti, jolla onnistut varmasti
Kasvis
1 h 20 min
{
Aktiivinen 35 min
Passiivinen 45 min
Korvapuustit ovat parhaimmillaan uunituoreina, kun täyte on vielä lämpimän tahmeaa ja taikina kuohkea. Tällä ohjeella leivot ihan parhaat perinteiset korvapuustit!
Voitele taikinalevy sulatetulla rasvalla. Ripottele päälle sokeri ja kaneli. Kääri levy napakaksi rullaksi ja leikkaa rullasta kolmion mallisia paloja. Nosta taikinakolmiot leivinpaperin päälle pellille. Jätä pullien väliin kohoamisvaraa. Paina etusormilla kolmion kärjestä pulla lyttyyn, jolloin saat korvapuusteja.
Kohota korvapuusteja puolisen tuntia liinalla peitettynä.
Voitele korvapuustit munalla ja ripottele pintaan raesokeria.
Paista korvapuusteja 225-asteisessa uunissa koosta riippuen 11–15 minuuttia.