Korvapuustit kahdella täytteellä

2 h 10 min
4
0

Korvapuustit kahdella täytteellä

Teksti Uura Hagberg
Kuvat Mika Haaranen
Tulosta
Mainos

Ainekset (45 kpl)

Taikina

  • 5 dlkevytmaitoa
  • 50 ghiivaa
  • 1 1/2 dlsokeria
  • 1 rklkardemummaa
  • 1 tlsuolaa
  • 1 kplmunaa
  • 13 dlvehnäjauhoja
  • 1 1/2 dljuoksevaa margariinia (rasvaa 80 %)

Perinteinen täyte

  • 1/2 dljuoksevaa margariinia (rasvaa 80 %)
  • 3/4 dlsokeria
  • 1 rklkanelia

Valkosuklaa-puolukkatäyte

  • 1/2 dljuoksevaa margariinia (rasvaa 80 %)
  • 1 1/2 dlpuolukoita
  • 75 gvalkosuklaata (rouhittuna)

Voiteluun

  • 1 kplmunaa

Pinnalle

  • 1 1/2 dlraesokeria

Tee näin

2 h 10 min
{
AKTIIVINEN40 min
PASSIIVINEN1 h 30 min

Liuota hiiva kädenlämpöiseen maitoon. Sekoita joukkoon sokeri, kardemumma, suola ja muna. Lisää noin puolet jauhoista  ja sekoita tasaiseksi. Lisää loput jauhot vähitellen taikinaan ja lopuksi rasva. Alusta taikinaa, kunnes se irtoaa käsistä ja kulhon reunoista.

•Halutessasi vain perinteisiä korvapuusteja, voit tehdä kaksinkertaisen annoksen perinteistä täytettä.

•Valmistat kätevästi kierrepullia leikkaamalla taikinarullasta viipaleita ja paistamalla pullat vuoissa.

MITÄ PIDIT?
4
Katso myös nämä