Korvapuustipitkolla herkuttelee isompikin sakki – katso huippumehevä resepti!
Kasvis
2 h 40 min
{
Aktiivinen 40 min
Passiivinen 2 h
Korvapuustipitkosta riittää herkuteltavaa isommallekin porukalle. Tällä reseptillä leivot nopsasti kolme mehevää korvapuustipitkoa, joista saattaa jäädä pullaa jää vielä seuraavaksikin päiväksi.
Liuota hiiva kädenlämpöiseen maitoon. Sekoita joukkoon sokeri, kardemumma, suola ja muna.
Lisää noin puolet jauhoista ja sekoita tasaiseksi. Lisää loput jauhot vähitellen taikinaan ja lopuksi rasva. Alusta taikinaa, kunnes se irtoaa käsistä ja kulhon reunoista.
Kohota taikina leivinliinan alla kaksinkertaiseksi (30–40 min). Jaa kohonnut taikina kolmeen osaan.