Vappubrunssi huipentaa vapun vieton! Poimi reseptit ja kata pöytä täyteen ihania herkkuja
Ruoka
Vappubrunssi huipentaa vapun vieton! Poimi reseptit ja kata pöytä täyteen ihania herkkuja
Vappubrunssi on mitä parhain syy herkutella! Tarjoile brunssilla salaattia, suolaisia piirakoita, kakkua sekä tietenkin munkkeja. Kurkkaa reseptit ja järjestä vappubrunssi, josta puhutaan vielä pitkään.
25.4.2019
 |
Meillä kotona

Vappubrunssi – 8 suolaista ja makeaa reseptiä:

Vihreä lehtikaalimimosa virittää juhlatunnelmaan

Vappubrunssi ei ole mitään ilman kuplivia juomia! Yllätä perinteisen mimosan sijaan vihreällä lehtikaalimimosalla, josta löytyy lehtikaalin lisäksi kurkkua, päärynää sekä aavistus sitruunaa. Ja tietenkin skumppaa!

Voileipäkakkupallerot alkumaljan kaveriksi

Näistä ilahtuvat erityisesti voileipäkakun ystävät! Pienet ja suolaiset voileipäkakkupallerot herättelevät brunssivieraat uuteen päivään pitkäksi venyneen illan jälkeen.

Balsamivoilla maustettu parsasalaatti hellii makuhermoja

Ihanan parsasalaatin myötä siirrytään tositoimiin, eli herkutteluun! Tämä salaatti on nappivalinta vappubrunssille eritoten makunsa puolesta, mutta myös siksi, ettei sen valmistuksessa vaadita turhaa kikkailua.

Avokado-pekonitäytteiset bataattipizzat taltuttavat suolaisennälän

Rapsakat bataattipizzat valmistuvat vappubrunssille melkein kuin itsestään: työnnä vain bataattiviipaleet uuniin ja tee avokado-pekonitäyte lehtikaalimimosaa siemaillessasi. Helppoa, eikö?

Makeansuolainen fenkolipiirakka on vappubrunssin uusi tulokas

Makea fenkoli rakastaa suolaista vuohenjuustoa! Tässä piirakassa kaksikko muodostaakin koukuttavan, makeansuolaisen makuparin. Viimeinen silaus syntyy fenkolipiirakan päälle valutettavasta hunajasta.

Klassinen kylmäsavulohipiirakka kuuluu vappubrunssin herkkupöytään

Rakastettu klassikko, ikisuosikki ja piirakoiden ehdoton ykkönen! Kylmäsavulohipiirakkaa parempaa brunssiherkkua on vaikea löytää. Takaamme, että tämä suolainen ihanuus tekee kauppansa vapun juhlinnan jälkeen.

Raikas mojito-juustokakku kruunaa vappubrunssin

Kuin drinkki kakun muodossa! Rommia mojito-juustokakusta ei tosin löydy, mutta makumaailma on siitä huolimatta klassikkojuomasta tuttu. (Aikuisten vappubrunssilla perinteiset mojitot voi tietenkin tarjoilla palanpainikkeena!)

Eikä pidä unohtaa munkkeja!

Onko olemassa parempaa vappuherkkua kuin itse tehdyt munkit? Kurkkaa vinkit munkkien paistamiseen ja poimi munkkireseptien joukosta oma suosikkisi – tai kokeile vaikka kaikkia!

Kommentoi »