Valmista ensin pohja. Murskaa keksit hienoksi, sulata voi ja sekoita keskenään.
Pingota 26-senttisen irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperi. Painele päälle keksi-voiseos tasaisesti. Laita kylmään odottamaan.
Pese limet huolellisesti ja raasta niiden kuori sekä purista mehu. Ota puolet limen mehusta talteen liivatteiden liuottamista varten.
Laita täytteen liivatelehdet kylmään veteen likoamaan.
Sekoita keskenään huoneenlämpöinen tuorejuusto, rahka ja sokeri.
Nypi minttupuntista lehdet. Yhdistä puolet limen mehusta, limen raastettu kuori, mintun lehdet ja ruskea sokeri, aja hienoksi blenderissä. Yhdistä minttuseos tuorejuuston kanssa.
Vaahdota kuohukerma kuohkeaksi vaahdoksi. Kääntele kermavaahto täytteen joukkoon huolellisesti.
Lämmitä limen mehu kiehuvan kuumaksi mikrossa, purista liivatelehdistä ylimääräinen vesi pois ja sekoita yksi kerrallaan kuuman nesteen joukkoon, sekoita haarukalla tai vispilällä. Kaada liivateneste täytteen joukkoon ohuena nauhana samalla sekoittaen. Jos haluat täytteestä kirkkaaman vihreää, lisää pari tippaa geelimäistä, vihreää elintarvikeväriä.
Kaada täyte pohjan päälle ja anna hyytyä jääkaapissa n. 4 tuntia tai mielellään yön yli.
Viimeistele kakku kermavaahtopursotuksilla, limen lohkoilla ja mintulla.