Unelmien Talo&Koti

Itse tehdyt joululahjat – 9 ihanaa ohjetta koviin ja pehmeisiin paketteihin

Itse tehdyt joululahjat – 9 ihanaa ohjetta koviin ja pehmeisiin paketteihin
Itse tehdyt joululahjat valmistuvat neulomalla, virkkaamalla tai ompelemalla. Nyt on juuri oikea aika käynnistää jouluinen lahjaverstas. Valitsimme ihania koviin ja pehmeisiin paketteihin.

Virkkaa peitto afrikankukista

Onko sukuun syntynyt vauva vai kaipaako isoäiti lämpöä hartioilleen? Itse tehty torkkupeitto on aina toivottu joululahja! Käytä peiton virkkaamisessa lahjansaajan suosikkivärejä ja mieluisa yllätys on taattu.

Ompele säilytysrahi lastenhuoneeseen

Näppärä rahi on paitsi hauskan näköinen myös käytännöllinen: sen sisään mahduttaa kätevästi vaikka vieraspeiton. Tähän hurmaantuvat erityisesti nuoret muusikonalut.

Ompele nalle kangastilkuista

Kukas se siellä? Kummilapsi ilahtuu itse tehdystä kankaisesta nallesta. Jos haluat, tee sille myös peti pahvilaatikosta. Ja näin leikkihetki voi alkaa!

Ompele peitto neulepaloista

 Karsitko vaatekaapistasi juuri kasan vanhoja villavaatteita? Jos ne eivät enää kuulu keräyskonttiin, ompele niistä tilkkupeitto. Kierrätysmateriaaleista tehty joululahja on myös ympäristön ystävän valinta.

Kirjo tekstitaulu seinälle

Tekstitaulut olivat muotia isovanhempien nuoruudessa – ja ovat sitä taas! Perinteisten mietelauseiden sijasta tauluun voi kirjoa humoristisiakin juttuja. Anna hauska taulu lahjaksi vaikka uuteen asuntoon muuttaneille tai hassuttelevalle ystävälle.

Virkkaa henkareille pitsipäälliset

Virkatuissa vaateripustimissa on ihanaa nostalgiaa. Valitse pitsipäällisiin värit, jotka tekevät jokaisesta pukeutumishetkestä iloisen!

Ompele lokerikko seinälle

 Täällä pysyvät pikkutavarat tallessa! Näppärä seinäpussikko on tarpeen KonMariin hurahtaneen ja siivousintoilijan kodissa. Ompele eriväriset versiot lastenhuoneeseen, keittiöön ja kylppäriin.

Neulo hurmaava teepannunlämmitin

Kermakuorrutteinen täytekakku tekee jokaisesta teehetkestä juhlavan! Itse tehty teepannunlämmitin on mainio lahja rakkaalle, teen ystävälle tai hänellä, joka ei voi vastustaa kermakakkuja!

Lue lisää:

Julkaistu: 2.12.2016
Kommentoi »