Nämä pehmeät paketit eivät tuota pettymystä! Jouluiset villasukat ovat täydellinen lahja pukinkonttiin – nappaa 3 ohjetta

Nämä pehmeät paketit eivät tuota pettymystä! Jouluiset villasukat ovat täydellinen lahja pukinkonttiin – nappaa 3 ohjetta
Jouluiset villasukat ovat odotettu lahja, joka pääsee taatusti heti käyttöön. Sukat koristellaan kuusilla, lumihiutaleilla ja muilla sesonkiin sopivilla kuvioilla. Kurkkaa ohjeet!
Julkaistu 4.12.2022

1. Jouluiset kirjoneulesukat loihditaan jämälangoista

Nämä herkulliset kirjoneulesukat ovat täynnä väri-ilottelua ja erilaisia tekniikoita. Sukat ovat täydellinen jämälankaprojekti, sillä niihin kelpaa pienetkin lankanyssäkät. Sukkien pitkää vartta koristavat kirjoneule, pitsineule ja kaksi erilaista palmikkoa. Kantapäähän neulotaan tiimalasikantapää ja kärkeen nauhakavennus. Nappaa jouluisten kirjoneulesukkien ohje!

2. Sukat täynnä hohtavan valkoisia lumihiutaleita

Upeat lumihiutalesukat ovat taatusti arvostettu lahja. Sukkien varsi ja pohja koristellaan erikokoisilla lumihiutaleilla. Nauhakavennusten ansiosta kuviota voi jatkaa lähes kärkeen asti. Sukat saavat viimeisen silauksen muutamasta virkatusta tähdistä. Katso lumihiutalesukkien ohje!

3. Kuusisukat henkivät nostalgista tunnelmaa

Nilkkapituiset Kuusikko-sukat ihastuttavat nostalgisilla kuvioillaan ja maanläheisillä väreillään. Nilkka saa ympärilleen rivin kuusipuita, ja sukan kärki somistetaan piparkakkureunan tapaan. Nämä sukat sopivat myös kirjoneuletta harjoittelevalle. Jos pelkät sukat eivät riitä, kuusikuvion voi kopioida helposti myös pipoon tai lapasiin. Ohjeessa on kaksi kokoa: naiselle ja miehelle. Kurkkaa kuusisukkien ohje!

MAINOS - SISÄLTÖ JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN
Inspiroidu neuleohjeista & tee itse talven kauneimmat käsityöt
SISÄLTÖ JATKUU
Kommentoi »