Kaikkien aikojen kauneimmat joulukuusenkoristeet – katso 13 toinen toistaan ihanampaa ohjetta!

Kaikkien aikojen kauneimmat joulukuusenkoristeet – katso 13 toinen toistaan ihanampaa ohjetta!
Oi kuusipuu! Joulukuusenkoristeet – kuten pallot, enkelit ja nauhat – pukevat kuusen juhla-asuun. Kokosimme ihanimmat ohjeet, joilla teet joulukuusenkoristeet itse.
Julkaistu: 16.12.2020

Marmoroidut joulukuusenpallot hohtavat ylellisesti

Nämä joulukuusenkoristeet ovat taatusti uniikkeja! Kynsilakalla marmoroimalla yksivärisistä joulupalloista saa tuunattua todelliset katseenvangitsijat. Katso joulupallojen ohje täältä!

Tuunaa vanhoihin joulupalloihin himmeä mattapinta

Helppo tapa loihtia vanhoista joulupalloista kuin uusia on savimaaliin dippaaminen. Lopputuloksena saat upean simppelit, mattapintaiset joulukuusenkoristeet. Mattapintaisten joulupallojen ohjeen löydät täältä.

Tee itse valkoiset pitsikuvioidut kuusenkoristeet

Valkoiset joulukuusenkoristeet ovat lähes yhtä keveitä kuin lumihiutaleet! Koristeet valmistetaan Fimo-askartelumassasta samaan tapaan kuin piparkakut. Kurkkaa valkoisten kuusenkoristeiden ohje täältä!

Samantyyppisiä joulukuusenkoristeita voi tehdä myös soodataikinasta, johon tarvitset vain ruokasoodaa, vettä ja maissitärkkelystä. Katso bloggaajamme Dr. Sugarin helppo ohje soodataikinan tekemiseen!

Ompele perinteinen lippunauha joulukuuseen

Joulukuusi saa kansainvälistä tuulahdusta eri maiden lipuista tehtävällä nauhalla. Kankaisina liput kestävät vuodesta toiseen. Katso ohje joulukuusen lippunauhaan täältä!

Joulun söpöimmät kuusenkoristeet tehdään pastasta

Suloiset jouluenkelit ilahduttavat kuusen oksilla. Nämä joulukuusenkoristeet valmistuvat näppärästi lasten kanssa – ja materiaalit löytyvät omasta ruokakaapista! Kurkkaa pastaenkelien ohje täältä.

Vintagekoristeet nostalgiankaipuuseen

Etsitkö romanttisia, ajan patinoimia joulukuusenkoristeita? Nämä vintagehenkiset koristeet täyttävät toiveen. Kevyet huopasydämet eivät paina hennoillakaan oksilla. Katso vintagejoulukuusenkoristeiden ohje täältä!

Veikeät isoäidinneliöjoulukoristeet hurmaavat

Rakastetut isoäidinneliöt sonnustautuvat nyt jouluun! Koristeet kuusen oksille tai vaikka kranssiin on helppo tehdä. Poimi isoäidinneliöjoulukoristeiden ohje.

Tee itse origamikoristeita

Ihanat origamikoristeet valmistuvat helposti aloittelijaltakin. Joulupyhien jälkeen koristeilla voi somistaa vaikka lastenhuoneen. Kurkkaa taitteluohjeet täältä!

Minivillapaitoja suloisempia koristeita ei olekaan

Ohjeellamme neulot pikkuisen jouluvillapaidan hujauksessa! Söpö paita sopii nukelle mutta näyttää myös joulukuusessa vastustamattomalta. Katso pienen jouluvillapaidan ohje.

Askartele joulukoristeita paperista

Paperiset joulukuusenkoristeet tuovat kuuseen vanhanajan henkeä. Koristeiden muotoa ja kokoa on helppo varioida oman maun mukaan. Katso jouluaurinkojen ohjeet täältä!

Suloiset miniryijyt jämälangoista

Miniryijy on helppo tehdä, ja siihen voit hyödyntää jämälangat ja pihan pikkukepit. Suloinen koriste ei ole vain joulun hurmaa vaan se sopii kotiin ympäri vuoden. Löydät miniryijyn ohjeen täältä.

Ompele värikäs joulukuusen nauha

Etninen tupsunauha on virkistävä vaihtoehto perinteisen joulukuusen nauhan tilalle. Tässä joulukuusenkoristeessa yhdistyvät etnotyylin elementit eli kirkkaat värit, metallinauha ja pienten kellojen helinä. Katso ohje täältä!

Hauskat joulukuusenkoristeet pilleistä

Sirkushenkiset joulukuusenkoristeet valmistuvat värikkäistä mehupilleistä, helmistä, askartelupapereista ja pompom-tupsuista. Nämä hyrrämäiset koristeet keinahtelevat iloisesti joulukuusen oksilla! Ohjeen löydät täältä.

Juttua muokattu 16.12.2020 klo 11.22: Juttuun lisätty useita uusia ideoita.

MAINOS - SISÄLTÖ JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN
Oletko kokeillut tuftausta? Nyt viimeistään innostut! Tilaa tarvikepaketti Meillä kotona -kaupoista
SISÄLTÖ JATKUU
Kommentoi »