Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Sekametelisoppa rouskuvassa muodossa! Sekahedelmägranola saa välipalankin maistumaan joululta

30 min
{
Aktiivinen 5 min
Passiivinen 25 min

Sekahedelmägranola on sinulle, joka nautit riisipuurosi mieluiten nostalgisen sekametelisopan kanssa. Superhelppo, gluteeniton välipalaherkku on täydellinen idea myös ruokalahjaksi.

12.12.2022
Reseptin ainekset
1,5 l valmista granolaa
½ dl
rypsiöljyä
1 dl
vaaleaa siirappia
¼ tl
suolaa
8 dl
gluteenittomia kaurahiutaleita
1 dl
auringonkukansiemeniä
1 dl
kurpitsansiemeniä
1 pss
kuivattuja sekahedelmiä

Sekahedelmägranola – ohje:

  1. Mittaa sekahedelmiä lukuun ottamatta kaikki aineet kulhoon ja sekoita tasaiseksi. Kaada seos leivinpaperin päälle uunipellille ja paahda 175 asteessa noin 25 minuuttia. Sekoita kerran paahtamisen puolivälissä. Anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi.
  2. Leikkaa pussi sekahedelmiä veitsellä pieniksi suikaleiksi ja kääntele granolan joukkoon.
  3. Pakkaa sekahedelmägranola paperisiin pusseihin. Säilytä kuivassa ja huoneenlämmössä.

Vinkki!

Voit kokeilla sekahedelmien tilalle myös rusinoita tai kuivattuja karpa­loita. Ne sekoitetaan granolaan paahta­misen jälkeen.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt