


Sekametelisoppa rouskuvassa muodossa! Sekahedelmägranola saa välipalankin maistumaan joululta
30 min
{
Aktiivinen 5 min
Passiivinen 25 min
Sekahedelmägranola on sinulle, joka nautit riisipuurosi mieluiten nostalgisen sekametelisopan kanssa. Superhelppo, gluteeniton välipalaherkku on täydellinen idea myös ruokalahjaksi.
Reseptin ainekset
1,5 l valmista granolaa
½ dl
rypsiöljyä
1 dl
vaaleaa siirappia
¼ tl
suolaa
8 dl
gluteenittomia kaurahiutaleita
1 dl
auringonkukansiemeniä
1 dl
kurpitsansiemeniä
1 pss
kuivattuja sekahedelmiä
Sekahedelmägranola – ohje:
- Mittaa sekahedelmiä lukuun ottamatta kaikki aineet kulhoon ja sekoita tasaiseksi. Kaada seos leivinpaperin päälle uunipellille ja paahda 175 asteessa noin 25 minuuttia. Sekoita kerran paahtamisen puolivälissä. Anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi.
- Leikkaa pussi sekahedelmiä veitsellä pieniksi suikaleiksi ja kääntele granolan joukkoon.
- Pakkaa sekahedelmägranola paperisiin pusseihin. Säilytä kuivassa ja huoneenlämmössä.
Vinkki!
Voit kokeilla sekahedelmien tilalle myös rusinoita tai kuivattuja karpaloita. Ne sekoitetaan granolaan paahtamisen jälkeen.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat