0(0)
Sekametelisoppa rouskuvassa muodossa! Sekahedelmägranola saa välipalankin maistumaan joululta
gluteeniton
vegaani
30 min
{
Aktiivinen 5 min
Passiivinen 25 min
Sekahedelmägranola on sinulle, joka nautit riisipuurosi mieluiten nostalgisen sekametelisopan kanssa. Superhelppo, gluteeniton välipalaherkku on täydellinen idea myös ruokalahjaksi.
Julkaistu 12.12.2022
Kotivinkki
Reseptin ainekset 1,5 l valmista granolaa
½ dlrypsiöljyä
1 dlvaaleaa siirappia
¼ tlsuolaa
8 dlgluteenittomia kaurahiutaleita
1 dlauringonkukansiemeniä
1 dlkurpitsansiemeniä
1 psskuivattuja sekahedelmiä

Sekahedelmägranola – ohje:

  1. Mittaa sekahedelmiä lukuun ottamatta kaikki aineet kulhoon ja sekoita tasaiseksi. Kaada seos leivinpaperin päälle uunipellille ja paahda 175 asteessa noin 25 minuuttia. Sekoita kerran paahtamisen puolivälissä. Anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi.
  2. Leikkaa pussi sekahedelmiä veitsellä pieniksi suikaleiksi ja kääntele granolan joukkoon.
  3. Pakkaa sekahedelmägranola paperisiin pusseihin. Säilytä kuivassa ja huoneenlämmössä.

Vinkki!

Voit kokeilla sekahedelmien tilalle myös rusinoita tai kuivattuja karpa­loita. Ne sekoitetaan granolaan paahta­misen jälkeen.

Kommentoi »