
Granolaa kuudella eri tavalla – kokeile pikaversiota, pannulla paahdettua, siemenpommia ja suklaan makuista!
Paahda, purkita ja nauti! Aamiaisherkkuun voi upottaa kaurahiutaleita, pähkinöitä, kvinoaa ja siemeniä – mitä vain kaapista löytyy. Maukasta granolaa voi ripotella niin jogurtin, viilin kuin salaatinkin päälle.
Valmista alle 10 minuutissa
Nopeasti valmistuvan pikagranolan joukkoon voi heittää rippeet mistä vain pähkinöistä, siemenistä ja kuivatuista marjoista ja hedelmistä. Granolaa ei paahdeta uunissa, vaan paistetaan pannulla muutamia minuutteja.

Rakastatko pähkinöitä?
Pähkinägranolaan yhdistetään saksan-, para-, hassel-, maa- ja cashewpähkinöitä, manteleita sekä kaurahiutaleita. Rapea herkku makeutetaan hunajalla. Kokeile superpähkinäistä granolaa vaikka vaniljajogurtin kanssa!

Ravintorikas ja monikäyttöinen
Siemengranola on loistava perusresepti, joka kannattaa ottaa haltuun! Makeansuolainen siemengranola sopii jogurtin, sosekeiton ja salaatin kanssa. Siemengranolaa voi varioida oman mielen ja kaapista löytyvien ainesten mukaan.

Välipala, joka maistuu joululta
Sekahedelmägranola on sinulle, joka nautit riisipuurosi mieluiten nostalgisen sekametelisopan kanssa. Superhelppo, gluteeniton välipalaherkku on täydellinen idea myös ruokalahjaksi.

Hasselpähkinöitä ja maitosuklaata
Geishagranola on laadukas herkku, joka maustetaan klassikkosuklaan tapaan. Tarjoa viikonlopun herkkuaamupalana maidon tai paksun jogurtin kanssa.

Ihanan rouheaa
Kvinoagranolassa rapeutta tuo paahdettu kvinoa ja rouhitut mantelit. Eksoottisen ja täyteläisen maun tuovat seesamiöljy ja seesaminsiemenet.
