Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Ah, suklaata aamupalaksi!

Geishagranola – herkkumysli maustetaan klassikkosuklaan tapaan hasselpähkinöillä ja maitosuklaalla

35 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 25 min

Geishagranola on klassikkosuklaan inspiroima aamiaisherkku. Tarjoa viikonlopun herkkuaamupalana maidon tai paksun jogurtin kanssa.

23.1.2025
Reseptin ainekset
Noin 8 dl
5 dl
täysjyväkaurahiutaleita
2 dl
hasselpähkinärouhetta tai kuorittuja ja rouhittuja hasselpähkinöitä
2 rkl
kookosöljyä
1 rkl
kaakaojauhetta
1 tl
vaniljasokeria
2 rkl
ruokosokeria
½ dl
siirappia
½ tl
suolaa
100 g
maitosuklaata (tai tummaa suklaata)

Geishagranola – ohje:

  1. Laita kaurahiutaleet ja hasselpähkinät leivinpaperin päälle pellille.
  2. Sulata kookosöljy ja sekoita siihen kaakao, sokerit, siirappi ja suola. Kaada seos pellille hiutale-pähkinäseoksen päälle. Kääntele varovasti.
  3. Paahda mysliseosta uunissa 180–200 asteessa 20–25 minuuttia, kunnes se saa väriä ja rapeutuu. Kääntele paahtamisen aikana pari kertaa.
  4. Ota pelti uunista ja anna jäähtyä. Rouhi suklaa ja lisää jäähtyneen myslin joukkoon. Purkita ja säilytä kuivassa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt