


Ah, suklaata aamupalaksi!
Geishagranola – herkkumysli maustetaan klassikkosuklaan tapaan hasselpähkinöillä ja maitosuklaalla
35 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 25 min
Geishagranola on klassikkosuklaan inspiroima aamiaisherkku. Tarjoa viikonlopun herkkuaamupalana maidon tai paksun jogurtin kanssa.
Reseptin ainekset
Noin 8 dl
5 dl
täysjyväkaurahiutaleita
2 dl
hasselpähkinärouhetta tai kuorittuja ja rouhittuja hasselpähkinöitä
2 rkl
kookosöljyä
1 rkl
kaakaojauhetta
1 tl
vaniljasokeria
2 rkl
ruokosokeria
½ dl
siirappia
½ tl
suolaa
100 g
maitosuklaata (tai tummaa suklaata)
Geishagranola – ohje:
- Laita kaurahiutaleet ja hasselpähkinät leivinpaperin päälle pellille.
- Sulata kookosöljy ja sekoita siihen kaakao, sokerit, siirappi ja suola. Kaada seos pellille hiutale-pähkinäseoksen päälle. Kääntele varovasti.
- Paahda mysliseosta uunissa 180–200 asteessa 20–25 minuuttia, kunnes se saa väriä ja rapeutuu. Kääntele paahtamisen aikana pari kertaa.
- Ota pelti uunista ja anna jäähtyä. Rouhi suklaa ja lisää jäähtyneen myslin joukkoon. Purkita ja säilytä kuivassa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat