


Pähkinägranola
35 min
{
Aktiivinen 5 min
Passiivinen 30 min
Runsaasti erilaisia pähkinöitä sisältävä granola sopii loistavasti aamupalaksi. Parasta se on vaniljajogurtin kanssa.
Reseptin ainekset
8 annosta
5 dl
kaurahiutaleita
250 g
pähkinöitä (saksan-, para-, hassel-, maa-, manteli ja cashewpähkinöitä)
1/2 dl
rypsiöljyä
1/2 dl
hunajaa
1/4 tl
suolaa
Mittaa kaurahiutaleet kulhoon ja lisää joukkoon pähkinäsekoitus.
Yhdistä toisessa kuhossa keskenään rypsiöljy, hunaja ja suola. Laita seos hetkeksi mikroon, niin saat ainekset sekoittumaan tasaisesti.
Yhdistä seokset ja sekoita hyvin. Kaada uunipellille leivinpaperin päälle ja paahda 175-asteisessa uunissa noin 25-30 minuuttia.
Anna jäähtyä ja säilytä kuivassa. Nauti pähkinägranolaa esimerkiksi vaniljajogurtin kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat