Pähkinägranola
35 min
{
Aktiivinen
5 minPassiivinen
30 minRunsaasti erilaisia pähkinöitä sisältävä granola sopii loistavasti aamupalaksi. Parasta se on vaniljajogurtin kanssa.
4.9
Teksti
Kuvat
Julkaistu: 9.9.2017

Pähkinägranola
Reseptin ainekset (8 annosta)
- 5 dlkaurahiutaleita
- 250 gpähkinöitä (saksan-, para-, hassel-, maa-, manteli ja cashewpähkinöitä)
- 1/2 dlrypsiöljyä
- 1/2 dlhunajaa
- 1/4 tlsuolaa
Mittaa kaurahiutaleet kulhoon ja lisää joukkoon pähkinäsekoitus.
Yhdistä toisessa kuhossa keskenään rypsiöljy, hunaja ja suola. Laita seos hetkeksi mikroon, niin saat ainekset sekoittumaan tasaisesti.
Yhdistä seokset ja sekoita hyvin. Kaada uunipellille leivinpaperin päälle ja paahda 175-asteisessa uunissa noin 25-30 minuuttia.
Anna jäähtyä ja säilytä kuivassa. Nauti pähkinägranolaa esimerkiksi vaniljajogurtin kanssa.