Maku

Pähkinägranola

35 min
{
Aktiivinen
5 min
Passiivinen
30 min
Runsaasti erilaisia pähkinöitä sisältävä granola sopii loistavasti aamupalaksi. Parasta se on vaniljajogurtin kanssa.
4.9
0
Julkaistu: 9.9.2017


Ainekset (8 annosta)

  • 5 dlkaurahiutaleita
  • 250 gpähkinöitä (saksan-, para-, hassel-, maa-, manteli ja cashewpähkinöitä)
  • 1/2 dlrypsiöljyä
  • 1/2 dlhunajaa
  • 1/4 tlsuolaa
Tulosta

Mittaa kaurahiutaleet kulhoon ja lisää joukkoon pähkinäsekoitus.

Yhdistä toisessa kuhossa keskenään rypsiöljy, hunaja ja suola. Laita seos hetkeksi mikroon, niin saat ainekset sekoittumaan tasaisesti.

Yhdistä seokset ja sekoita hyvin. Kaada uunipellille leivinpaperin päälle ja paahda 175-asteisessa uunissa noin 25-30 minuuttia.

Anna jäähtyä ja säilytä kuivassa. Nauti pähkinägranolaa esimerkiksi vaniljajogurtin kanssa.

Kommentoi »