4,9(15)
Pähkinägranola
35 min
{
Aktiivinen 5 min
Passiivinen 30 min
Runsaasti erilaisia pähkinöitä sisältävä granola sopii loistavasti aamupalaksi. Parasta se on vaniljajogurtin kanssa.
Reseptin ainekset
8 annosta
5 dlkaurahiutaleita
250 gpähkinöitä (saksan-, para-, hassel-, maa-, manteli ja cashewpähkinöitä)
1/2 dlrypsiöljyä
1/2 dlhunajaa
1/4 tlsuolaa

Mittaa kaurahiutaleet kulhoon ja lisää joukkoon pähkinäsekoitus.

Yhdistä toisessa kuhossa keskenään rypsiöljy, hunaja ja suola. Laita seos hetkeksi mikroon, niin saat ainekset sekoittumaan tasaisesti.

Yhdistä seokset ja sekoita hyvin. Kaada uunipellille leivinpaperin päälle ja paahda 175-asteisessa uunissa noin 25-30 minuuttia.

Anna jäähtyä ja säilytä kuivassa. Nauti pähkinägranolaa esimerkiksi vaniljajogurtin kanssa.

1 kommentti
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
a-lehdet-logo