Fetapiirakka maistuu aina! 6 x luottoresepti – "Heittämällä paras fetapiirakka"

Fetapiirakka maistuu aina! 6 x luottoresepti – "Heittämällä paras fetapiirakka"
Fetapiirakka se sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen. Kokosimme sivustomme herkullisimmat fetaisat piirakkaohjeet. Ota ohjeet talteen, sillä näitä teet toistekin!
Julkaistu: 19.10.2021

1. Makoisa fetapiirakka monen makuun

Kasviksia sisältävä makoisa fetapiirakka on monen lukijamme lemppari: "Tosi hyvä ohje :) Tuli herkullinen piirakka" ja "Hyvä ohje, maukasta!", ohjetta testanneet kommentoivat.

Eräs lukijamme kirjoittaa: "Tosi helppo piirakkaohje, jota pystyy helposti varioimaan jääkaapista löytyvillä aineksilla. Olen usein käyttänyt esim. porkkanaa, paprikaa ja muita kasviksia tässä piirakassa. Olen myös käyttänyt kaupan valmistaikinaa, kun olen halunnut nopeuttaa kokkaamista. Ranskankerman olen korvannut välillä luonnonjugurtilla, ja toimii sillä myös."

2. Herkkupiirakka pinaatista ja fetasta

Pinaatti ja feta ne ovat maanmainio pari! Mehevä pinaatti-fetapiirakka on parhaimmillaan jäähtyneenä. "Tuoreen pinaatin sijasta käytin pakastepinaattia – toimi hyvin ja koko piirakka upposi vieraille", raportoi lukijamme.

3. Kotileipomon rakastettu piirakkaohje

Yksi sivustomme piirakkasuosikki on kotileipomo Siiskosen ohjeella valmistuva maukas parsakaali-fetapiirakka. Täytteen mehevyyden salaisuus on majoneesi. "Maukasta ja olen tehnyt uudellenkin" ja "Ihan parasta", kehuvat ohjetta testanneet lukijamme.

Tilaa Meillä kotona -uutiskirje!
Saat ihanat kodit, sisustusideat, puutarhavinkit, DIY-ohjeet ja reseptit sähköpostiisi kaksi kertaa viikossa

4. Hittipastan hauska piirakkaversio

Joko olet maistanut uunifeta-tomaattipiirakkaa? Kyllä vain, uunipaahdettu feta ja pikkutomaatit ovat erottamaton parivaljakko myös piirakan täytteenä. Kokeile vaikka!

5. Kaunis ja herkullinen

Tämä piirakka on iltapalapöydän iloinen väriläiskä! Saatat ihastua tomaatti-fetapiirakan maukkaaseen kaurapohjaan.

6. Paras piirakka pikana

Kun haluat oikaista, tee tämä fetapiirakka! Se syntyy valmiista pakastetaikinasta. Maku ei silti ole hullumpi: "Heittämällä paras fetapiirakka, 5/5", vannoo lukijamme.

Kommentoi »