Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Fetapiirakka – mehevä piirakka valmistuu sukkelasti!

40 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 30 min

Herkullinen fetapiirakka syntyy pikana pakastetaikinasta. Suolainen juusto saa seurakseen kirsikkatomaatteja, paprikaa, oliiveja ja rucolaa.

19.4.2016
Reseptin ainekset
6–8 annosta
1
suolainen pakastepiirakkataikina (400 g)
250 g
mozzarellajuustoa
200 g
fetajuustoa
2 dl
ruokakermaa
2
kananmunaa
4–6
kierrosta mustapippurimyllystä
Tarjoiluun
kirsikkatomaatteja, tuoretta tai säilöttyä paprikaa
oliiveja
punasipulia
pari kourallista rucolaa

Fetapiirakka – ohje:

  1. Sulata taikina ja taputtele se voideltuun 24 cm:n piirakkavuokaan. Esipaista uunin alaritilätasolla 200 asteessa n. 10 minuuttia.
  2. Valuta mozzarella ja revi se kulhoon. Lisää valutettu ja murennettu feta. Sekoita joukkoon kerma, munat ja pippuria.
  3. Puolita tarjoilua varten kirsikkatomaatit, paloittele tuore tai valuta säilykepaprika ja oliivit. Kuori ja hienonna punasipuli.
  4. Levitä juusto-kermatäyte pohjan päälle. Jatka paistamista uunin keskiritilätasolla n. 25 minuuttia tai kunnes täyte on hyytynyt ja pohja kypsä.
  5. Anna fetapiirakan vetäytyä noin 10 minuuttia ennen tarjoamista.
  6. Lisää tomaatit, paprika, oliivit, sipulia ja rucolaa fetapiirakan päälle.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt