Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kasvis-fetapiirakka

1 h 15 min
{
Aktiivinen 35 min
Passiivinen 40 min

Kasvis-fetapiirakka on helppo ja herkullinen suolainen tarjottava! Täytteen parsakaali, kirsikkatomaatit ja oliivit toimivat hyvin fetajuuston kanssa. Tarjoa lisänä raikasta vihersalaatia.

11.10.2009
Reseptin ainekset
10 annosta
Pohja
2 dl
vehnäjauhoja
1 dl
kaurahiutaleita
1 tl
leivinjauhetta
100 g
leivontamargariinia (rasvaa 80 %)
1/2 dl
kevytmaitoa
Täyte
250 g
kirsikkatomaattia
200 g
fetajuustoa (rasvaa 18 %) (kuutioituna)
200 g
parsakaalia
1 dl
oliiveja (kalamata)
2
munaa
200 g
maustamatonta tuorejuustoa
200 g
ranskankermaa
1/2 tl
mustapippuria
Koristeluun
1 dl
tuoretta basilikaa

Kasvis-fetapiirakka valmistuu näin:

  1. Sekoita keskenään vehnäjauhot, kaurahiutaleet ja leivinjauhe. Sekoita joukkoon pehmeä rasva. Lisää maito tai kylmä vesi ja sekoita taikina tasaiseksi.
  2. Painele taikina piirakkavuoan (Ø 26 cm) pohjalle ja reunoille.
  3. Paista piiraspohjaa 225 asteessa uunin alimmalla tasolla noin 10 minuuttia.
  4. Levitä piirakkapohjalle suurin osa paloitelluista tomaateista, parsakaalipaloista, juustokuutioista ja oliiveista.
  5. Vatkaa munat, tuorejuusto, ranskankerma ja pippuri kulhossa. Kaada seos täytteen päälle. Ripottele pinnalle loput täytteen ainekset.
  6. Paista kasvis-fetapiirakkaa 225 asteessa 20–30 minuuttia. Koristele tuoreella basilikalla.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt