
5 × pavlova – ”Todella hyvä ja helppo ohje”, kääretorttuversio & muut ihanat ideat rakastettuun marenkiherkkuun
Pavlova on näyttävä, mutta helppo tarjottava kahvipöytään! Pohjat voi tehdä hyvissä ajoin, mutta täytä kakku vasta kun tarjoat sen.
Paras pavlova eli klassikko-ohjeemme
Tämä pavlovaohje on sivustomme suosituimpia! Se on kerännyt kiitosta ja hehkutusta: ”Käytän usein tätä reseptiä, toimii joka kerta”, kirjoittaa yksi ja toinen jatkaa: ”Todella hyvä ja helppo ohje!” Ohjeessa on kohdillaan kaikki pavlovan kulmakivet: rapea marenkipohja, pehmeä kermavaahto ja viimeistelyyn kauden ihanimmat marjat. Katso klassisen pavlovan ohje täältä!

Rullalle kääräisty marenki
Kyllä, pavlovasta voi tehdä myös kääretortun! Pohja on marenkia, kuten yleensäkin, täytteenä on kuohkeaa mascarponevaahtoa ja koristeena kirsikoita! Voit tietenkin halutessasi käyttää muitakin kauden marjoja. Katso pavlova-kääretortun ohje täältä!

Sitruunainen versio aikuisten juhliin
Raikkaanmakea limoncello-pavlova kootaan basilikalla maustetuista marengeista. Marengit lusikoidaan pellille useammaksi pieneksi marengiksi, jotka kasataan näyttäväksi keoksi limoncello-moussen, marjojen ja pistaasipähkinöiden kanssa. Rento mutta tyylikäs kerrosjälkiruoka kesän juhliin. Limoncello-pavlovan reseptin löydät täältä!

Perinteisen vegaaninen versio
Vegaaninen pavlova täytetään itse keitetyllä kookoskinuskilla ja raikkailla marjoilla. Vaikka marenki vatkataan kikherneiden liemestä ja sokerista, makua on vaikea erottaa perinteisestä. Vegaaninen marenki sopii myös niille, jotka ovat allergisia kananmunalle. Katso ihanan kinuskisen vegaanisen pavlovan resepti täältä.

Suklaapatukan jäljillä
Snickers-suklaapatukoilla koristeltu pavlovakakku on rouskuva päältä ja pehmeä sisältä. Kinuskikastike, sulatettu suklaa ja suolapähkinät – tähän kakkuun ei voi kun hullaantua! Kinuskikastikkeen voit tehdä itse tällä ohjeella tai yhtä hyvin voit käyttää kaupan valmista kastiketta. Snickers-pavlovan ohjeen löydät täältä!
