Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Snickers-pavlova

4 h 20 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 4 h 0 min

Makeaa mahan täydeltä! Snickers-suklaapatukoilla koristeltu pavlovakakku on rouskuva päältä ja pehmeä sisältä. Kinuskikastike, sulatettu suklaa ja suolapähkinät - tähän kakkuun ei voi kun hullaantua!

23.4.2015
Reseptin ainekset
8 annosta
4
kananmunan valkuaista
2 1/2 dl
sokeria
2 tl
maissitärkkelystä
1 tl
omenaviinetikkaa
Koristelu
1
Snickers-suklaapatukka
kinuskikastiketta
suklaata (sulatettua)
suolapähkinöitä

Vatkaa valkuaiset isossa kulhossa sähkövatkaimella löysäksi vaahdoksi.

Lisää joukkoon hiljalleen puolet sokerista samalla kun vatkaat voimakkaasti. Vatkaa 2-3 minuuttia.

Sekoita loppuun sokeriin maissitärkkelys. Vatkaa sokeri valkuaisvaahdon joukkoon. Jatka vatkaamista 12-15 minuuttia tai kunnes vaahto on kiiltävää ja jähmeän paksua.

Lisää joukkoon etikka ja vatkaa kunnes se sekoittuu tasaisesti massaan.

Levitä marenkivaahto leivinpaperin päälle 20 cm kokoiseksi ympyräksi.

Paista pavlova 100 asteissa uunissa 2 – 2 1/2 tuntia kunnes marengin pinta on rapea. Jos pinta alkaa samaan väriä, laske uunin lämpöä 85 asteeseen loppuvaiheessa. Anna marengin jäähtyä rauhassa.

Sulata suklaa. Leikkaa snickers-suklaapatukasta ohuita siivuja. Koristele pavlova suklaa- ja kinuskikastikeraidoilla. Ripottele päälle snickerspaloja ja suolapähkinöitä.

Voit tehdä kinuskikastikkeen helposti itse. Keitä kattilassa 2 dl kuohukermaa ja 1 dl fariinisokeria vartin ajan kunnes seos paksuuntuu. Anna jäähtyä ja käytä kakun koristeluun!
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt