Meillä kotona -kaupat

Nämä viedään nyt käsistä! Supertrendikkäät kasvoruukut ja -maljakot hurmasivat kasviharrastajat – tilaa omasi täältä

MAINOS
Nämä viedään nyt käsistä! Supertrendikkäät kasvoruukut ja -maljakot hurmasivat kasviharrastajat – tilaa omasi täältä
Tällä tyypillähän on hiukset! Ilmeikäs kasvoruukku muuttaa terhakkaan kodinonnen tai vallattoman saniaisen välittömästi astetta hauskemmaksi. Kasvoja kurkkii ruukkujen lisäksi nyt myös maljakoissa. Katso Meillä kotona -kauppojen poiminnat ja osta omasi heti!
Julkaistu: 8.10.2020

Kasvoruukut ja -maljakot: 9 poimintaa

1. Somat kasvot ruukussa

Sopisiko tämä ihanuus sinun kotiisi? Keraaminen ruukku seisoo pienillä jaloillaan ja tuntuu levittävän ympärilleen rauhaa ja tyytyväisyyttä. Simppeli kuvio nousee esiin lasituksen myötä, ja ruukku sopii tyyliltään niin moderniin kuin romanttisempaankin kotiin.

2. Hörökorvainen yrttiruukku

Kylläpä ilmeikkyys on pienestä kiinni! Supersöpö ruukku muuttuu vain ihanammaksi, kun istutat siihen vaikkapa persiljaa. Ajattele, kuinka hauskasti tyypin frisyyri muuttuu, kun leikkaat yrttiä keiton mausteeksi. Ruukun leveys 18,5 cm, halkaisija 10,5 cm.

3. Ruukku on pääasia

Kasveille puhuminen saa uuden sävyn, kun ruukkukin näyttää olevan kuulolla. Selkeät kasvonpiirteet ovat yllättävän ilmeikkäät, kun valo osuu niihin eri kulmista. Tämä näyttävä ruukku ei takuulla jää huomaamatta!

4. Ruukullinen hymyä

Bloomingvillen kivitavarasta valmisettu ruukku on viimeistelty kiiltävällä lasitteella. Salaperäisesti hymyilevä ruukku kelpaa uudeksi kodiksi lempiviherkasvillesi. Korkeus 18 cm, leveys 16,5 cm.

5. Nenäkäs maljakko

Peräti 40 cm korkea maljakko on yllättävän ilmeikäs ihan vain komean nenänsä ansiosta. Kapeahkoon, leveimmillään 17,5-senttiseen vaasiin mahtuu mukavasti muutama tyylikäs, näyttävä leikko. Muuta ei tarvita!

Kommentoi »