Meillä kotona -kaupat

Nämä viedään nyt käsistä! Supertrendikkäät kasvoruukut ja -maljakot hurmasivat kasviharrastajat – tilaa omasi täältä

MAINOS
Nämä viedään nyt käsistä! Supertrendikkäät kasvoruukut ja -maljakot hurmasivat kasviharrastajat – tilaa omasi täältä
Tällä tyypillähän on hiukset! Ilmeikäs kasvoruukku muuttaa terhakkaan kodinonnen tai vallattoman saniaisen välittömästi astetta hauskemmaksi. Kasvoja kurkkii ruukkujen lisäksi nyt myös maljakoissa. Katso Meillä kotona -kauppojen poiminnat ja osta omasi heti!
Julkaistu: 8.10.2020

Kasvoruukut ja -maljakot: 9 poimintaa

1. Sammalmättään asukas ruukussa

Kivitavarasavesta valmistettu ruukku on lasitettu sammaleisen vihreäksi. Jokainen yksilö on uniikki, joten myös värisävyssä voi olla pientä vaihtelua. Ruukun korkeus on 15 cm ja halkaisija 13,5 cm. Hanki myös samaan sarjaan kuuluva maljakko – löydät sen tämän tuotteen alta!

2. Kaislanvihreä maljakko on täydellinen pari

Vihreän maahisruukun kaveriksi on pakko hankkia tämä upea maljakko. Kivitavarasta tehty vaasi on upea tyhjänä, mutta kuvittele sen sisään muutama simppeli luonnonoksa, kaisla tai talventörröttäjä. Korkeus 21,5 cm.

3. Hörökorvainen yrttiruukku

Kylläpä ilmeikkyys on pienestä kiinni! Supersöpö ruukku muuttuu vain ihanammaksi, kun istutat siihen vaikkapa persiljaa. Ajattele, kuinka hauskasti tyypin frisyyri muuttuu, kun leikkaat yrttiä keiton mausteeksi. Ruukun leveys 18,5 cm, halkaisija 10,5 cm.

4. Meditoiva pusuhuuli -malja

Näyttääpä hän rauhalliselta ja tyytyväiseltä. Sympaattisen leveämallinen malja sopii niin suojaruukuksi, maljakoksi kuin säilytyspurnukaksi. Halkaisija on 13,5 cm ja korkeus 10 cm. (Tähän mahtuisi myös ihanan monta meikkisutia ja puuterihuiskua!)

5. Pikkuinen blondi hymyilee

Sopisiko tämä ihanuus sinun kotiisi? Keraaminen ruukku seisoo pienillä jaloillaan ja tuntuu levittävän ympärilleen rauhaa ja tyytyväisyyttä. Simppeli kuvio nousee esiin lasituksen myötä, ja ruukku sopii tyyliltään niin moderniin kuin romanttisempaankin kotiin.

6. Lisää senttejä vyötärökorkeuteen

Edellisen ruukun pitkänhuiskea sisarus on tässä! 21,5 cm korkea maljakko sopii hienosti myös siveltimien tai pitkien puikkojen säilytykseen. Tämä olisi suorastaan kannustava kaveri luoviin taiteiluhetkiin.

7. Maljakon hamonen heilahtaa

Peräti 33,5-senttinen muotomaljakko on samalla kerrassaan hurmaava patsas. Kivitavarasavesta valmistettu naisfiguurinen maljakko on kiva omaan kotiin mutta myös ihan loistava lahjaidea – täytä se vaikka ensin kukilla!

8. Ruukku on pääasia

Kasveille puhuminen saa uuden sävyn, kun ruukkukin näyttää olevan kuulolla. Selkeät kasvonpiirteet ovat yllättävän ilmeikkäät, kun valo osuu niihin eri kulmista. Tämä näyttävä ruukku ei takuulla jää huomaamatta!

9. Nenäkäs maljakko

Peräti 40 cm korkea maljakko on yllättävän ilmeikäs ihan vain komean nenänsä ansiosta. Kapeahkoon, leveimmillään 17,5-senttiseen vaasiin mahtuu mukavasti muutama tyylikäs, näyttävä leikko. Muuta ei tarvita!

Kommentoi »