Ruusukaalisiivet – rapeat ja makoisat pallerot haastavat perinteiset wingsit

25 min
{
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
15 min
Ruusukaalisiivet pyöritellään mausteseoksessa ja paistetaan uunissa ihanan rapeiksi. Korppujauhoista ja seesaminsiemenistä valmistettu kuorrute saa potkua chilistä ja sinappijauheesta.
VE
MU
MA
LA
KA
2.3
0
Julkaistu: 12.3.2020


Reseptin ainekset (4 annosta)

  • 400 gruusukaalia
  • 2 rkl oliiviöljyä

Kuorrute

  • 1 rklkorppujauhoja
  • 1 rklseesaminsiemeniä
  • 1 rklkookossokeria
  • ½ tlmustapippuria
  • ½ tlsuolaa
  • ½ tlsavupaprikajauhetta
  • ½ tljuustokuminaa
  • ½ tlchilihiutaleita
  • ½ tlsinappijauhetta
Tulosta

Ruusukaalisiivet valmistetaan näin:

  1. Poista ruusukaaleista uloimmat lehdet ja kanta ja puolita ne.
  2. Sekoita kuivamausteseoksen ainekset kulhossa tai isossa muovipussissa. Sekoita kaaleihin ensin öljy ja sitten mausteseos. Sekoittele hyvin niin että kaalit ovat kauttaaltaan mausteiden peitossa.
  3. Levitä kaalit leivinpaperin päälle uunipellille. Paista 175 asteessa 10–15 minuuttia.

Vinkki!

Kokoa suolaisista suupaloista illanistujaisten herkullisin napostelubuffet. Tee ruusukaalisiipien seuraksi myös rapsakat kukkakaalisiivet ja makoisat herkkusienisiivet.

Kommentoi »