


Ruusukaalisiivet – rapeat ja makoisat pallerot haastavat perinteiset wingsit
25 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 15 min
Ruusukaalisiivet pyöritellään mausteseoksessa ja paistetaan uunissa ihanan rapeiksi. Korppujauhoista ja seesaminsiemenistä valmistettu kuorrute saa potkua chilistä ja sinappijauheesta.
Reseptin ainekset
4 annosta
400 g
ruusukaalia
2 rkl
oliiviöljyä
Kuorrute
1 rkl
korppujauhoja
1 rkl
seesaminsiemeniä
1 rkl
kookossokeria
½ tl
mustapippuria
½ tl
suolaa
½ tl
savupaprikajauhetta
½ tl
juustokuminaa
½ tl
chilihiutaleita
½ tl
sinappijauhetta
Ruusukaalisiivet – ohje:
- Poista ruusukaaleista uloimmat lehdet ja kanta ja puolita ne.
- Sekoita kuivamausteseoksen ainekset kulhossa tai isossa muovipussissa. Sekoita kaaleihin ensin öljy ja sitten mausteseos. Sekoittele hyvin niin että kaalit ovat kauttaaltaan mausteiden peitossa.
- Levitä kaalit leivinpaperin päälle uunipellille. Paista 175 asteessa 10–15 minuuttia.
Vinkki!
Kokoa suolaisista suupaloista illanistujaisten herkullisin napostelubuffet. Tee ruusukaalisiipien seuraksi myös rapsakat kukkakaalisiivet ja makoisat herkkusienisiivet.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
