Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Ruusukaalisiivet – rapeat ja makoisat pallerot haastavat perinteiset wingsit

25 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 15 min

Ruusukaalisiivet pyöritellään mausteseoksessa ja paistetaan uunissa ihanan rapeiksi. Korppujauhoista ja seesaminsiemenistä valmistettu kuorrute saa potkua chilistä ja sinappijauheesta.

12.3.2020
Reseptin ainekset
4 annosta
400 g
ruusukaalia
2 rkl
oliiviöljyä
Kuorrute
1 rkl
korppujauhoja
1 rkl
seesaminsiemeniä
1 rkl
kookossokeria
½ tl
mustapippuria
½ tl
suolaa
½ tl
savupaprikajauhetta
½ tl
juustokuminaa
½ tl
chilihiutaleita
½ tl
sinappijauhetta

Ruusukaalisiivet – ohje:

  1. Poista ruusukaaleista uloimmat lehdet ja kanta ja puolita ne.
  2. Sekoita kuivamausteseoksen ainekset kulhossa tai isossa muovipussissa. Sekoita kaaleihin ensin öljy ja sitten mausteseos. Sekoittele hyvin niin että kaalit ovat kauttaaltaan mausteiden peitossa.
  3. Levitä kaalit leivinpaperin päälle uunipellille. Paista 175 asteessa 10–15 minuuttia.

Vinkki!

Kokoa suolaisista suupaloista illanistujaisten herkullisin napostelubuffet. Tee ruusukaalisiipien seuraksi myös rapsakat kukkakaalisiivet ja makoisat herkkusienisiivet.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt