4,7(3)
Kukkakaalisiivet – dipattavat suupalat koukuttavat rapeudellaan
Vegaaninen
Kasvis
Laktoositon
Maidoton
Munaton
45 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 25 min
Kukkakaalisiivet saavat ylleen kunnon kuorrutuksen vegaanisesta majoneesista ja uunissa rapeaksi paahtuvista pankojauhoista. Tulinen glaseerauskastike viimeistelee naposteltavien maun.
12.3.2020
 |
Meillä kotona
Reseptin ainekset
2-3 annosta
1 (500 g)kukkakaali
1 dlvegaanista majoneesia
1 dlpankojauhoja
1 tlsuolaa
1 tlsavupaprikajauhetta
½ tlmustapippuria
Glaseerauskastike
½ dlketsuppia
2 rklrypsiöljyä
½ rklsoijakastiketta
1 tlsriracha-chilikastiketta
1 tldijoninsinappia

Kukkakaalisiivet – ohje:

  1. Erottele kukkakaalit suupalan kokoisiksi kukinnoiksi. Mittaa kulhoon majoneesi ja sekoita joukkoon kukkakaalit, niin että ne sekoittuvat majoneesiin kauttaaltaan.
  2. Sekoita pienessä kulhossa pankojauhot, suola, paprikajauhe ja pippuri. Kaada seos kukkakaalien päälle ja sekoita.
  3. Levitä kukkakaalit leivinpaperin päälle pellille. Paista 200 asteessa 25 minuuttia.
  4. Mittaa kaikki glaseerauskastikkeen ainekset kulhoon. Ota kukkakaalit uunista ja kaada glaseeraus niiden päälle. Sekoittele, jotta kukkakaalit maustuvat kauttaaltaan.
  5. Jatka paistamista vielä noin 5 minuuttia, kunnes pinta on saanut kauniin värin.

Vinkki!

  • Säädä siipien tulisuutta lisäämällä tai vähentämällä glaseerauksen chilikastiketta.
  • Kokoa suolaisista suupaloista illanistujaisten herkullisin napostelubuffet ja tee ruusukaalisiipien seuraksi myös herkulliset ruusukaalisiivet ja veikeät herkkusienisiivet.
Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
a-lehdet-logo