Erottele kukkakaalit suupalan kokoisiksi kukinnoiksi. Mittaa kulhoon majoneesi ja sekoita joukkoon kukkakaalit, niin että ne sekoittuvat majoneesiin kauttaaltaan.
Sekoita pienessä kulhossa pankojauhot, suola, paprikajauhe ja pippuri. Kaada seos kukkakaalien päälle ja sekoita.
Levitä kukkakaalit leivinpaperin päälle pellille. Paista 200 asteessa 25 minuuttia.
Mittaa kaikki glaseerauskastikkeen ainekset kulhoon. Ota kukkakaalit uunista ja kaada glaseeraus niiden päälle. Sekoittele, jotta kukkakaalit maustuvat kauttaaltaan.
Jatka paistamista vielä noin 5 minuuttia, kunnes pinta on saanut kauniin värin.
Vinkki!
Säädä siipien tulisuutta lisäämällä tai vähentämällä glaseerauksen chilikastiketta.
Kokoa suolaisista suupaloista illanistujaisten herkullisin napostelubuffet ja tee ruusukaalisiipien seuraksi myös herkullisetruusukaalisiivetja veikeät herkkusienisiivet.