


Kukkakaalisiivet – dipattavat suupalat koukuttavat rapeudellaan
45 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 25 min
Kukkakaalisiivet saavat ylleen kunnon kuorrutuksen vegaanisesta majoneesista ja uunissa rapeaksi paahtuvista pankojauhoista. Tulinen glaseerauskastike viimeistelee naposteltavien maun.
Reseptin ainekset
2-3 annosta
1 (500 g)
kukkakaali
1 dl
vegaanista majoneesia
1 dl
pankojauhoja
1 tl
suolaa
1 tl
savupaprikajauhetta
½ tl
mustapippuria
Glaseerauskastike
½ dl
ketsuppia
2 rkl
rypsiöljyä
½ rkl
soijakastiketta
1 tl
sriracha-chilikastiketta
1 tl
dijoninsinappia
Kukkakaalisiivet – ohje:
- Erottele kukkakaalit suupalan kokoisiksi kukinnoiksi. Mittaa kulhoon majoneesi ja sekoita joukkoon kukkakaalit, niin että ne sekoittuvat majoneesiin kauttaaltaan.
- Sekoita pienessä kulhossa pankojauhot, suola, paprikajauhe ja pippuri. Kaada seos kukkakaalien päälle ja sekoita.
- Levitä kukkakaalit leivinpaperin päälle pellille. Paista 200 asteessa 25 minuuttia.
- Mittaa kaikki glaseerauskastikkeen ainekset kulhoon. Ota kukkakaalit uunista ja kaada glaseeraus niiden päälle. Sekoittele, jotta kukkakaalit maustuvat kauttaaltaan.
- Jatka paistamista vielä noin 5 minuuttia, kunnes pinta on saanut kauniin värin.
Vinkki!
- Säädä siipien tulisuutta lisäämällä tai vähentämällä glaseerauksen chilikastiketta.
- Kokoa suolaisista suupaloista illanistujaisten herkullisin napostelubuffet ja tee ruusukaalisiipien seuraksi myös herkulliset ruusukaalisiivet ja veikeät herkkusienisiivet.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat