0(0)
Herkkusienisiivet – aloita naposteltavien uusi aikakausi ja testaa helpot vegewingsit
Vegaaninen
Gluteeniton
25 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 15 min
Herkkusienisiivet antavat napostelulle kokonaan uuden ulottuvuuden. Nämä suolaiset suupalat ovat paitsi herkullisia myös vegaanisia ja gluteenittomia.
Julkaistu 12.3.2020
Meillä kotona
Reseptin ainekset
4 annosta
2 rs (à 200 g)herkkusieniä
1 dlmantelijauhoja
1 dlauringonkukan siemeniä jauhettuna
1 rklravintohiivahiutaleita
2 tlpersiljaa hienonnettuna
1 tlvalkosipulijauhetta
1 tlsuolaa
1 tlpaprikajauhetta
1 dloliivi- tai rypsiöljyä

Herkkusienisiivet valmistetaan näin:

  1. Puhdista herkkusienet esimerkiksi pullasudilla harjaamalla. Puolita isot sienet.
  2. Sekoita kulhossa mantelijauhot, auringonkukansiemenjauhe, ravintohiivahiutaleet, persilja ja mausteet.
  3. Pyöräytä sienet ensin öljyssä ja sitten kuivaseoksessa. Painele kuorrutus sienten pintaan. Paista 200 asteessa 15 minuuttia.

Vinkki!

Kokoa suolaisista suupaloista illanistujaisten herkullisin napostelubuffet ja tee herkkusienisiipien seuraksi myös rapsakat kukkakaalisiivet ja hurmaavat ruusukaalisiivet.

Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.