Kotivinkki

Puurorieskat – mikä ihana syy keittää kaurapuuroa liikaa!

22 min
{
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
12 min
Puurorieskat valmistuvat sutjakasti aamupuuron jämistä. Säästä siis aamupuuron jämät ja pyöräytä iltapalalle lämpimät rieskat. Nappaa helppo ja nopea resepti!
MU
4.5
0
Julkaistu 28.2.2023


Reseptin ainekset (6 kpl)

  • 3 dlkaurapuuroa
  • 1 dlkermaviiliä tai maustamatonta jogurttia
  • ½–1 tlsuolaa (riippuen puuron suolaisuudesta)
  • 2½–3 dlvehnäjauhoja
  • 1 tlleivinjauhetta
Tulosta

Puurorieskat – ohje:

  1. Sekoita kylmä puuro, kermaviili ja suola. Lisää jauhot ja leivinjauhe ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.
  2. Lusikoi taikina kuudeksi keoksi leivinpaperin päälle uunipellille. Painele keot jauhoja apuna käyttäen litteiksi rieskoiksi.
  3. Koristele pinta halutessasi taikinapyörän reunalla painelemalla.
  4. Paista 250 asteessa uunin keskitasolla 10–12 minuuttia. Nauti puurorieskat lämpimänä voilla tai levitteellä voideltuna.

Kommentoi »