Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Puurorieska – mikä ihana syy keittää kaurapuuroa liikaa!

22 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 12 min

Puurorieska valmistuu sutjakasti aamupuuron jämistä. Säästä siis aamupuuron jämät ja pyöräytä iltapalalle lämpimät rieskat. Nappaa helppo ja nopea resepti!

28.2.2023
Reseptin ainekset
6 kpl
Puurorieska
3 dl
kaurapuuroa
1 dl
kermaviiliä tai maustamatonta jogurttia
½–1 tl
suolaa (riippuen puuron suolaisuudesta)
2½–3 dl
vehnäjauhoja
1 tl
leivinjauhetta

Puurorieska – ohje:

  1. Sekoita kylmä puuro, kermaviili ja suola. Lisää jauhot ja leivinjauhe ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.
  2. Lusikoi taikina kuudeksi keoksi leivinpaperin päälle uunipellille. Painele keot jauhoja apuna käyttäen litteiksi rieskoiksi.
  3. Koristele pinta halutessasi taikinapyörän reunalla painelemalla.
  4. Paista 250 asteessa uunin keskitasolla 10–12 minuuttia. Nauti puurorieskat lämpimänä voilla tai levitteellä voideltuna.

Vinkki!

Kokeile myös perunarieskan ohjetta, jolla teet herkulliset rieskat ylimääräisestä pottumuusista.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt