


Puurorieska – mikä ihana syy keittää kaurapuuroa liikaa!
22 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 12 min
Puurorieska valmistuu sutjakasti aamupuuron jämistä. Säästä siis aamupuuron jämät ja pyöräytä iltapalalle lämpimät rieskat. Nappaa helppo ja nopea resepti!
Reseptin ainekset
6 kpl
Puurorieska
3 dl
kaurapuuroa
1 dl
kermaviiliä tai maustamatonta jogurttia
½–1 tl
suolaa (riippuen puuron suolaisuudesta)
2½–3 dl
vehnäjauhoja
1 tl
leivinjauhetta
Puurorieska – ohje:
- Sekoita kylmä puuro, kermaviili ja suola. Lisää jauhot ja leivinjauhe ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.
- Lusikoi taikina kuudeksi keoksi leivinpaperin päälle uunipellille. Painele keot jauhoja apuna käyttäen litteiksi rieskoiksi.
- Koristele pinta halutessasi taikinapyörän reunalla painelemalla.
- Paista 250 asteessa uunin keskitasolla 10–12 minuuttia. Nauti puurorieskat lämpimänä voilla tai levitteellä voideltuna.
Vinkki!
Kokeile myös perunarieskan ohjetta, jolla teet herkulliset rieskat ylimääräisestä pottumuusista.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat