Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Klassikkoresepti

Puolukkahillo valmistuu helposti ja sopii moneen – näin purkitat metsän antimet talven varalle

24 h 50 min
{
Aktiivinen 50 min
Passiivinen 24 h 0 min

Puolukkahillo on suomalaisten suosikki, joka sopii monikäyttöisyytensä puolesta kaveriksi useille erilaisille ruoille. Ja parasta hillo on tietenkin itse tehtynä!

1.9.2020
Reseptin ainekset
2 litraa
1 kg (2 l)
puolukoita
1 dl
vettä
500 g
hillosokeria

Puolukkahillo – ohje:

  1. Perkaa ja huuhtele puolukat.
  2. Kuumenna vesi ja marjat kattilassa. Sekoita hillosokeri höyryävään seokseen, kuumenna kiehuvaksi.
  3. Keitä 15 minuuttia. Sekoita välillä. Kuori vaahto.
  4. Kaada puolukkahillo puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin ja sulje huolellisesti. Hillo hyytyy lopullisesti noin vuorokaudessa. Säilytä viileässä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt