4(19)
Puolukkahillo valmistuu helposti ja sopii moneen – näin purkitat metsän antimet talven varalle
Gluteeniton
Vegaaninen
Maidoton
Munaton
Laktoositon
24 h 50 min
{
Aktiivinen 50 min
Passiivinen 24 h
Puolukkahillo on suomalaisten suosikki, joka sopii monikäyttöisyytensä puolesta kaveriksi useille erilaisille ruoille. Ja parasta hillo on tietenkin itse tehtynä!
1.9.2020
 |
Kotivinkki
Reseptin ainekset
2 litraa
1 kg (2 l)puolukoita
1 dlvettä
500 ghillosokeria

Puolukkahillo – ohje:

  1. Perkaa ja huuhtele puolukat.
  2. Kuumenna vesi ja marjat kattilassa. Sekoita hillosokeri höyryävään seokseen, kuumenna kiehuvaksi.
  3. Keitä 15 minuuttia. Sekoita välillä. Kuori vaahto.
  4. Kaada puolukkahillo puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin ja sulje huolellisesti. Hillo hyytyy lopullisesti noin vuorokaudessa. Säilytä viileässä.
3 kommenttia
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.