


Hillo pehmeäkuorisista marjoista ja hedelmistä
2 h 50 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 2 h 30 min
Hillon valmistus pehmeäkuorisista marjoista on niin helppoa, että aloittelijakin onnistuu varmasti! Tällä reseptillä valmistat herkulliset hillot mansikoista, vadelmista, mustikoista, juolukoista ja lakoista.
Reseptin ainekset
noin 1 litra
Hillo pehmeäkuorisista marjoista ja hedelmistä
1 kg
marjoja ja/tai hedelmiä
500–700 g
sokeria
Hillo pehmeäkuorisista marjoista:
- Pane peratut marjat ja/tai hedelmät ja sokeri kerroksittain teräs- tai emalikattilaan. Anna mehustua muutama tunti.
- Kuumenna marjoja hitaasti kiehumispisteeseen. Anna kiehua hiljaisella lämmöllä noin 30 minuuttia, kunnes marjat ovat tasaisesti liemessä. Sekoita välillä, jotta hillo ei pala pohjaan.
- Kuori vaahto pois hillon pinnalta. Purkita hillo puhtaisiin, kuumiin purkkeihin piri pintaan ja sulje korkit heti. Anna jäähtyä.
- Säilytä hillo jääkaapissa.
Tiesitkö?
Jos haluat, että marjat pysyvät ehjinä, ravistele kattilaa, älä sekoita.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat