Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Hillo pehmeäkuorisista marjoista ja hedelmistä

2 h 50 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 2 h 30 min

Hillon valmistus pehmeäkuorisista marjoista on niin helppoa, että aloittelijakin onnistuu varmasti! Tällä reseptillä valmistat herkulliset hillot mansikoista, vadelmista, mustikoista, juolukoista ja lakoista.

10.9.2006
Reseptin ainekset
noin 1 litra
Hillo pehmeäkuorisista marjoista ja hedelmistä
1 kg
marjoja ja/tai hedelmiä
500–700 g
sokeria

Hillo pehmeäkuorisista marjoista:

  1. Pane peratut marjat ja/tai hedelmät ja sokeri kerroksittain teräs- tai emalikattilaan. Anna mehustua muutama tunti.
  2. Kuumenna marjoja hitaasti kiehumispisteeseen. Anna kiehua hiljaisella lämmöllä noin 30 minuuttia, kunnes marjat ovat tasaisesti liemessä. Sekoita välillä, jotta hillo ei pala pohjaan.
  3. Kuori vaahto pois hillon pinnalta. Purkita hillo puhtaisiin, kuumiin purkkeihin piri pintaan ja sulje korkit heti. Anna jäähtyä.
  4. Säilytä hillo jääkaapissa.

Tiesitkö?

Jos haluat, että marjat pysyvät ehjinä, ravistele kattilaa, älä sekoita.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt