Maku

Hillo kovakuorisista marjoista ja hedelmistä

1 h 5 min
5
0

Hillo kovakuorisista marjoista ja hedelmistä

GL
KA
LA
MA
MU
0
5
Teksti Mervi Melasniemi
Kuvat Kirsi Salovaara
Tulosta
Mainos

Ainekset (1 annosta)

  • 20 dlmarjoja
  • 3 dlvettä
  • 8 dlsokeria

Tee näin

1 h 5 min
{
AKTIIVINEN25 min
PASSIIVINEN40 min

Voit käyttää hilloon herukoita, karpaloita, puolukoita, karviaisia, pihlajanmarjoja, kirsikoita, luumuja, kriikunita tai tyrnejä.
Keitä vettä ja sokeria noin 10 minuuttia. Lisää joukkoon puhdistetut marjat ja/tai hedelmät. Keitä hilloa miedolla lämmöllä noin 30 minuuttia. Kun marjat painuvat pinnan alle, hillo on valmista. Sekoita välillä, ettei hillo pala pohjaan.

Kuori valmiin hillon pinnalta vaahto. Purkita hillo puhtaisiin, kuumiin purkkeihin piri pintaan ja sulje heti. Anna jäähtyä ja vie kylmäsäilytykseen.

MITÄ PIDIT?
5
Katso myös nämä