Kotivinkki

Joulupiparitaikina taipuu moneen makuun – 4 herkullista vaihtoehtoa

12 h 30 min
3.79
0

Joulupiparitaikina kannattaa valita tarkoituksen ja makusi mukaan. Haluatko valmistaa ohuita ja rapeita vai paksuja ja meheviä piparkakkuja? Tai kenties piparkakkutalon? Tee taikina aina vähintään päivää ennen leipomista, jotta se ehtii jähmettyä mukavasti kaulittavaksi.
Tulosta
Teksti Kotivinkki
Kuvat A-lehtien kuva-arkisto

Ainekset (100 kpl)

Joulupiparitaikina

  • 2 dlsiirappia
  • 2 dlsokeria
  • 250 gleivontamargariinia tai voita
  • 3 tlkanelia
  • 1 tlinkivääriä
  • 1 tljauhettua pomeranssin kuorta
  • 1 tljauhettua kardemummaa
  • 1 tlneilikkaa
  • 2 tlruokasoodaa
  • 2kananmunaa
  • 10 dlvehnäjauhoja

Tee näin

12 h 30 min
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN12 h
MITÄ PIDIT?
3.79