Sielukkaita hirsitaloja, unelmien huviloita ja viehkeitä puutaloja – 80 toinen toistaan tunnelmallisempaa talovanhusta, katso kuvat!
Sisustus
Sielukkaita hirsitaloja, unelmien huviloita ja viehkeitä puutaloja – 80 toinen toistaan tunnelmallisempaa talovanhusta, katso kuvat!
Portaiden narahdukset, turvalliset hirsiseinät ja valoisat lasiverannat! Vanhoissa taloissa todellakin on sitä jotakin. Kokosimme galleriaan sivustomme ihanimmat talovanhukset. Klikkaa kuvaa, ja pääset lukemaan kunkin talon tarinan.
3.9.2021
 |
Meillä kotona

Sympaattiset hirsitalot

Elina ja Kasper remontoivat 200-vuotiaan mummolan uuteen kukoistukseen. ”Kunhan talolle antaa aikaa, se kertoo, miten sitä voi ja kannattaa muokata", Elina sanoo. Kurkista kauniiseen vanhaan taloon.

Oi ihana Panama! Pönttöuuni, hirsiseinät ja puuhella – Leenan ja Denniksen perheen vaalea koti Hangossa on täynnä ihania yksityiskohtia. Astu yli satavuotiaaseen taloon.

Antiikkikauppias löysi lähes alkuperäisenä säilyneen hirsitalon aivan Hämeenlinnan keskustasta. Boheemin kerroksellista tyyliä nivovat yhteen utuiset sävyt. Kurkista Julian ja hänen perheensä kotiin.

Runoilija Heli Laaksonen ja hänen puolisonsa Miikka Lappalainen asuvat 140-vuotiaassa maalaistalossa Raumalla vähillä mukavuuksilla. Kurkista runoilijan tunnelmalliseen maalaistaloon.

Purku-uhalta pelastettu! Lisa ja Patrik kunnostivat autiosta hirsitalosta helmen. ”Työ kestää, ja se saakin kestää”, Lisa sanoo. Ihastu 1800-luvun tunnelmalliseen hirsitaloon.

Kirjailija Tommi Kinnunen asuu 1800-luvun puutalossa, joka paljastaa salaisuuksiaan vaihe vaiheelta. Tutustu Villa Fatimaan, jonka menneisyys on täynnä yllätyksiä.

Vanha seppämestarin talo omenapuiden alla vei Tarun sydämen. ”Meillä on aina ovi auki, sillä tämä talo tarvitsee ihmisiä”, Taru sanoo. Kurkista taloon, jota on kunnostettu kymmenen vuoden ajan.

Kaupunkilaisfröökynä Miia ei voinut kuvitella muuttavansa pois Helsingin Töölöstä, mutta kuinkas sitten kävikään? Hän kutsuu vuonna 1928 rakennettua 100 neliön omakotitaloaan kartanoksi. Lue kartanon tarina.

Kommentoi »