Maku

3 x uusi ilme piparitalolle – rakenna moderni puutalo, englantilainen mökki tai perinteinen punatiilitalo!

3 x uusi ilme piparitalolle – rakenna moderni puutalo, englantilainen mökki tai perinteinen punatiilitalo!
Monenlaiset karkit ja muut herkut sopivat piparkakkutalon koristeluun: kirpeät mansikkaremmit ovat kuin punaisia tiiliä ja lakumatot kuin mustaksi maalattua laudoitusta. Poimi hurmaavat ideat ja koristele tänä vuonna kaikkien aikojen piparitalo!
Julkaistu: 8.12.2021

1. Moderni puutalo

Koristele katto erivärisillä pikeereillä. Aloita alhaalta ja etene riveittäin. Pursota pieniä palluroita vierekkäin ja paina kapealla palettiveitsellä keskeltä palluraa katon harjaa kohti vetäen. Päällystä seinät lakumatolla ja laita päätyyn salmiakkirengas.

Yksinkertaisen tyylikään oven saat, kun päällystät sen kokonaan valkoisella pikeerillä ja koristelet mustilla lakritsirakeilla.

Modernin tyylin ystävän piparitalo pukeutuu mustaan ja valkoiseen.

2. Englantilainen mökki

Päällystä katto pitkittäin halkaistuilla suklaavohveleilla. Seiniin saat kivipinnan pikeeristä sekä valkoisista ranskalaisista pastilleista, Marianne-rakeista ja valkokuorrutteisista lakritsirakeista.

Koristele rustiikkinen ovi kiinnittämällä siihen suolatikkuja. Pyöräytä pieni ovikranssi tuoreesta rosmariininoksasta puuvillanarun tai rautalangan avulla.

Englantilainen mökki rakentuu jyhkeästä "kivestä" ja saa suojakseen rouhean katon.
Pieni söpö ovikranssi syntyy tuoreesta rosmariininoksasta.

3. Perinteinen tiilitalo

Kiinnitä kattoon ohuita piparkakkuja lomittain ja siivilöi päälle tomusokeria. Koristele seinät paloiksi leikatulla kirpeällä mansikkaremmillä.

Levitä oven keskelle pikeeriä suorakaiteen muotoon ja ripottele päälle koristerakeita. Pursota pikeeriä vielä reunoille ja kiinnitä koristehelmi ovenkahvaksi.

Lomittain asetellut piparkakut näyttävät sieviltä kattotiililtä.

Hurahda piparkakkutaloihin – poimi ohjeet ja inspiroivat ideat

Tämä piparkakkutalo on koristeltu muun muassa kettukarkeilla ja pienillä marengeilla.

Kommentoi »