Riisipuuron rippeistä uusia herkkuja – 5 houkuttelevaa reseptiä
Ruoka
Riisipuuron rippeistä uusia herkkuja – 5 houkuttelevaa reseptiä
Vaikka riisipuuro on ihanaa, joskus raja tulee senkin syömisessä vastaan. Jos herkkua jäi kattilan pohjalle, upota riisipuuron jämät vaikka pataleipään tai raikkaaseen jogurttijälkiruokaan.
25.12.2022
 |
Meillä kotona

Riisipuuron jämät: 5 reseptiä

Rapeakuorinen riisipuuropataleipä hurmaa

Yllätä koko poppoo rapeakuorisella riisipuuropataleivällä. Joulutunnelmissa leipätaikinaan voi sujauttaa mantelin. Kukahan sen haukkaa?

Hävikkijälkiruoka tanskalaiseen tapaan

Tanskalaisilla on tapana hyödyntää riisipuurot kermaisessa jälkiruoassa risalamandessa: kylmän riisipuuron joukkoon sekoitetaan kermavaahtoa ja mantelilastuja, ja herkku tarjoillaan marjakastikkeen kanssa. Täydellistä!

Sitruksinen jogurttijälkkäri raikkaan ystävälle

Risalamandea astetta raikkaampi vaihtoehto on riisipuurojogurtti. Siinä kylmä puuro sekoitetaan turkkilaisen jogurtin kanssa ja tarjoillaan sitrussalaatin ja rapean pistaasimurun kera.

Iltapalaksi helppoja ja nopeita rieskoja

Hujauksessa valmistuvat rieskat ovat hävikkiruokien aatelia. Kokeile tällä kertaa leipoa rieskoja riisipuurosta. Päälle ei muuta kaipaa kuin voita.

Klassikkojen klassikko

Oletko koskaan tehnyt itse riisipiirakoita? Jos puuroa jäi yli, nyt on loistava tilaisuus ottaa haaste vastaan. Kuvallisten ohjeidemme avulla onnistut!

2 kommenttia