
Riisipuuron rippeistä uusia herkkuja – 5 houkuttelevaa reseptiä
Vaikka riisipuuro on ihanaa, joskus raja tulee senkin syömisessä vastaan. Jos herkkua jäi kattilan pohjalle, upota riisipuuron jämät vaikka pataleipään tai raikkaaseen jogurttijälkiruokaan.
Riisipuuron jämät: 5 reseptiä
Rapeakuorinen riisipuuropataleipä hurmaa
Yllätä koko poppoo rapeakuorisella riisipuuropataleivällä. Joulutunnelmissa leipätaikinaan voi sujauttaa mantelin. Kukahan sen haukkaa?

Hävikkijälkiruoka tanskalaiseen tapaan
Tanskalaisilla on tapana hyödyntää riisipuurot kermaisessa jälkiruoassa risalamandessa: kylmän riisipuuron joukkoon sekoitetaan kermavaahtoa ja mantelilastuja, ja herkku tarjoillaan marjakastikkeen kanssa. Täydellistä!

Sitruksinen jogurttijälkkäri raikkaan ystävälle
Risalamandea astetta raikkaampi vaihtoehto on riisipuurojogurtti. Siinä kylmä puuro sekoitetaan turkkilaisen jogurtin kanssa ja tarjoillaan sitrussalaatin ja rapean pistaasimurun kera.

Iltapalaksi helppoja ja nopeita rieskoja
Hujauksessa valmistuvat rieskat ovat hävikkiruokien aatelia. Kokeile tällä kertaa leipoa rieskoja riisipuurosta. Päälle ei muuta kaipaa kuin voita.

Klassikkojen klassikko
Oletko koskaan tehnyt itse riisipiirakoita? Jos puuroa jäi yli, nyt on loistava tilaisuus ottaa haaste vastaan. Kuvallisten ohjeidemme avulla onnistut!
