Ratkaise eteisen ongelmat! Koostimme jättipaketin eteisratkaisuista – poimi parhaat & testatut ideat!
Sisustus
Ratkaise eteisen ongelmat! Koostimme jättipaketin eteisratkaisuista – poimi parhaat & testatut ideat!
Joko tunnet lapsiperheiden rakastaman päiväkodeista inspiroituneen hyllyidean? Entä miten suurperhe ratkaisi eteisongelmansa? Nappaa myös ohjeet, joilla nikkaroit vaatetangon tai kätevän säilytysseinän.
9.8.2021
 |
Meillä kotona

Haaveissa fiksumpi eteinen? Nappaa 8 ideaa

Hankalaan tilaan teetetty säilytyspenkki, kätevät korit tai lisää säilytystilaa portaiden alle? Poimimme juttuun kahdeksan erilaista eteisideaa – joukossa muun muassa viisilapsisen perheen kaunis ja selkeä eteinen.

Ainainen eteiskaaos? Näihin eteisiin on otettu mallia päiväkodista

Missä on kaikkein toimivin eteinen? Tietenkin päiväkodissa! Lapsiperheet ovat innostuneet hyllyideasta, jonka avulla vaaterumban saa ruotuun tavallisten kirjahyllyjen avulla. Seitsemän lapsiperhettä esitteli meille nerokkaat eteisideansa.

Tässä eteisessä pysyvät järjestyksessä niin kuravaatteet, kumpparit kuin pyöräilykypärätkin. Kuva: Christina Hukkavaara

Eteinen pysyy ilmavana, kun vaatetanko roikkuu katosta

Etsitkö huokeaa ratkaisua, joka ei tuki koko eteistä? Nikkaroi ohjeellamme kätevä vaatetanko, jonka saat ripustettua katosta roikkumaan.

10 lasta – ja silti siisti eteinen?

Kahden aikuisen ja kymmenen lapsen eteisessä voisi olla täysi kaaos. Perheen äiti Merja Lohilahti kokeili vuosien varrella erilaisia systeemejä vaatemäärän järjestämiseen, kunnes löysi sen oikean. Nyt eteinen toimii. Kurkista eteiseen, jossa 88 kenkäparia pysyvät järjestyksessä.

Kurakausi lähenee uhkaavasti. Nosta lapsi Ikea-kassiin riisumaan kuravaatteet, vinkkaa ammattijärjestäjä Laura Holmström. Nappaa 4 muuta ammattijärjestäjän loistovinkkiä kurakeleistä selviämiseen.

Eikö sopivaa eteisratkaisua löydy valmiina? Nikkaroi itse kätevä säilytysseinä

Ota tuulikaapin tai eteisen seinä hyötykäyttöön! Tämä kätevä säilytysseinä pelastaa tavarakaaokselta ja auttaa arjen hallinnassa – katso seinän tarkemmat nikkarointiohjeet täältä.

Kenkäkaaos eteisessä? Nappaa vinkit, joilla selätät sen

Tyypillinen tilanne: eteisen lattia peittyy kenkäröykkiön alle. Kokosimme juttuun viisi vinkkiä, jotka auttavat kenkäkaaoksen selättämisessä alkuun.

Kuivatusongelma ratkesi rivitalon minieteisessä

Kun märkien ja kuraisten vaatteiden kuivatuksesta meinasi tulla ongelma rivitalon minieteisessä, Anna Turunen keksi ratkaisun. Hän muutti puolen neliön välieteisen kuivauskaapiksi. Nyt lapsen vaatteet kuivuvat kätevästi vanhoissa pöydänjaloissa. Lue koko juttu Annan minieteisestä.

Etsitkö eteiseen sopivaa vaaterekkiä? Näin nikkaroit sen itse helposti ja edullisesti

Katosta riippuva tuplarekki pelastaa, jos eteinen on iltaisin kuin pommin jäljiltä. Ohje on tehty lasten mitoilla, mutta voit tehdä rekin myös isompana. Tuplarekin nikkarointiohjeen saat täältä.

Neljän euron lehtihyllyt pelastivat pikkuruisen eteisen

Katri Liiran nelihenkisen perheen eteinen oli hankala, sillä kaikki kenkätelineet ja -kaapit olivat niin syviä, että ne työntyivät oviaukon tielle. Perheenäiti keksi yllättävän ratkaisun ahtaan eteisen ongelmaan: kengät 4 euron lehtihyllyihin. Kurkista Katrin perheen eteiseen.

"Eteinen oli pitkään aikamoinen murheenkryyni. Etsin pitkään netistä kaikenlaista ideaa ja inspiraatiota, ja kun kerran näin tuollaisen lehtitelineen, tajusin, että se olisi täydellinen ratkaisu mitoiltaan", sanoo Katri Liira. Kuva: Katri Liira.
1 kommentti