Eteinen on kodin käyntikortti – 8 ideaa siistiin sisääntuloon

Eteinen on kodin käyntikortti – 8 ideaa siistiin sisääntuloon
Eteisessä käytetään jokainen nurkkaus hyödyksi. Järeäkin säilytysjärjestelmä voi olla yllättävän ilmavan näköinen.
Julkaistu: 23.8.2017
Lapsiperheen eteinen oli hankalan mallinen, ja siksi tilaan oli vaikea löytää sopivaa säilytysjärjestelmää. Ikkunoiden alla kulki vielä patteri, joka lisäsi tilan hankaluutta. Lopulta eteiseen teetettiin puusepällä kiinteä penkki, jonka sisällä on säilytystilaa – ja ilmakin pääsee kiertämään penkin kannessa olevista ritilöistä. Selkeyttä lisää kenkäkalusteen umpinaisuus, linjakkuus ja vetimettömyys. (Kuva Timo Pyykkö)
Eteisen hankalat kulmatkin kannattaa käyttää hyväksi. Koska eteinen on usein ikkunaton ja pimeähkö tila, sen valaistukseen kannattaa kiinnittää erityisesti huomiota. (Kuva Ellos)
Kaikkein siisteimpänä eteinen pysyy, kun vaatteet säilytetään piilossa kaapissa. Myös portaiden alla on usein hyvä paikka tavaroiden säilytykseen. (Kuva Riikka Kantinkoski)
Lapsiperhe kaipaa eteiseen järeää säilytysjärjestelmää. Jos vaatteiden ja kenkien eteen saa vedettyä liukuoven tai verhon, eteisen saa nopeasti siistiksi. Lapsetkin ylettyvät matalalla roikkuviin vaatteisiin. (Kuva Ikea)
Kenkätelineen ei aina tarvitse olla se kaikkein perinteisin. Tämä naulakko tuo mieleen pianon koskettimet. (Kuva Maze, jota myy muun muassa Stockmann)
Litteä kenkäteline on hyvä ratkaisu, kun pieneen tilaan pitää saada mahtumaan suuri määrä kenkiä. (Kuva Paavo Martikainen)
Eteisen kiinteässä penkissä säilyvät puutarhakengät ja hiihtomonot. Kun sesonkituotteet saa piilotettua, eteinen pysyy järjestyksessä helpommin. Penkki tuo eteiseen myös istumapaikan. Seinällä on myös Anna Pirkolan ja Joel Sipilän kätevä Turn Around Rack -naulakko, jonka saa käännettyä tyhjänä seinää vasten. (Kuva Timo Pyykkö, stailaus Milla Kuusinen)
Korit keräävät eteisessä lojuvat lakit, villasukat ja huivit yhteen paikkaan – niihin on perheen lasten ja teinien helppo osua vaikka heittämällä. (Kuva Korbo Baskets)

Lue lisää:

1 kommentti