5 x paras resepti puolukasta – näillä ohjeilla et mene metsään (tai ehkä sittenkin menet)!

5 x paras resepti puolukasta – näillä ohjeilla et mene metsään (tai ehkä sittenkin menet)!
Metsän punainen pallero yllättää. Surauta puolukasta hauska pestopasta tai pyöräytä lukijoidemme rakastama suolaisenmakea piirakka. Puolukkainen suolakinuskikakku ja toscapiirakka vievät kielen mennessään.
Julkaistu: 13.10.2021

1. Pestopasta, joka syntyy kotimaisesta puolukasta

Purppuranvärinen puolukkapestopasta on syksyn hauskin ilmestys! Tutun peston syysversio surautetaan puolukasta ja pecorinojuustosta. Happaman marjan ja suolaisen juuston yhdistelmää kannattaa aivan ehdottomasti testata.

2. Puolukka + leipäjuusto = vastustamaton piirakka

Puolukka-leipäjuustopiirakka on monen lukijamme rakastama suolaisenmakea lemppari. "Ihana piirakka, ei liian makea. Nekin, jotka eivät normaalisti välitä makeasta, tykkäävät tästä".

Toinen lukijamme raportoi leiponeensa pohjan gluteenittomia jauhoja käyttäen. Lopputulos oli onnistunut: "Tämä piirakka sai valtaisan suosion! Toisella leipomiskerralla lisäsin puolukoiden määrää reilusti, ja mielestäni maku vain parani."

3. Pulmupuolukat ovat nousseet aivan uuteen suosioon

Takavuosien retrohitti pulmupuolukka on taas löytänyt tiensä marjastajien keittiöön. Perinteisen lisukkeen salaisuus piilee palasokerissa: pulmupuolukka valmistetaan tavallisesti nimensä mukaisesti Pulmu-palasokerista – se kun liukenee monia verrokkejaan vikkelämmin.

4. Puolukka-suolakinuskikakku yhdistää juuri oikeat maut

Rakenteeltaan keveä, maultaan sopivan makea! "Ihanaa kakkua; hapokkuutta ja makeutta!" ja "Oli kyllä todella hyvää", ihastelevat lukijamme puolukka-suolakinuskikakkuamme. Joko päätit leipoa?

5. Rakastatko toscaleivonnaisia? Tämä on syyssuosikkisi!

Toscapäällinen ja puolukat vääntävät suut väkisinkin hymyyn! Puolukka-toscapiirakka valmistuu uuninpellillä. "Herkullinen ja suht helppo", kertoo ohjetta testannut.

Kommentoi »