
Pääsiäisen kääretorttu × 5 – kinderiä, pashaa ja hedelmiä: ”Herranjestas miten hyvää!”
Pääsiäiskääretorttu täytetään pashalla, hedelmillä tai leivotaan Kinder-munan makuiseksi. Helppoja ratkaisuja etsivä tekee simppelin mangokääretortun tai mehevän porkkanakakkukäärärin.
Suklaamunan makuinen
Tuttua pääsiäismunaa imitoiva Kinder-kääretorttu yhdistää valkosuklaata, tummaa suklaata sekä kaakaon makuisen torttupohjan. Leivonnainen on gluteeniton, sillä se tehdään perunajauhoista vehnäjauhojen sijaan.

Pääsiäispupuille porkkanaa
Porkkanakakku taipuu myös kääretortuksi. Porkkanakakku-kääretorttu onkin monen lukijamme suosikki.
”Herranjestas miten hyvää!!! Kaikki meni ja uus piti heti tehdä. Täytettä just sopivasti eli reilusti” ja ”En juurikaan leivo, mutta tästä on tullut luottoreseptini, jota olen tehnyt vuodesta toiseen lapsen synttäreille ja aina se saa kehuja”, hehkutetaan kommenteissa.

Rahkainen rulla
Rahka kuuluu pääsiäisleivonnaisiin ja niin myös kääretorttuun. Rahkakääretorttuun sekoitetaan helppo täyte, joka maistuu raikkaasti hedelmiltä.

Pasha rullalla
Todellinen pääsiäisen täsmätorttu on pashakääretorttu. Se täytetään pashasta tutuilla mauilla. Jos maltat, anna pashakääretortun maustua yön yli jääkaapissa, sillä se on seuraavana päivänä vielä entistäkin maukkaampaa.

Aurinkoa kahvipöytään
Mangokääretortun täytteenä hurmaavat paahdetulla valkosuklaalla maustettu jogurttivaahto ja raikkaat säilykemangopalat.
