Porkkanakakku-kääretorttu – kääri klassikko rullalle!
45 min
{
Aktiivinen
15 minPassiivinen
30 minPorkkanakakku toimii myös kääretortun muodossa erittäin hyvin. Mikäli porkkanakakun paras osa on mielestäsi kuorrutus, niin tässä ohjeessa sitä on tosi paljon!
4.1
Kuvat
Julkaistu 29.8.2019

Porkkanakakku-kääretorttu – kääri klassikko rullalle!
Reseptin ainekset (15 palaa)
Porkkanakakku-kääretorttu
- 2 munaa (huoneenlämpöistä)
- 2 dlsokeria
- 100 gvoita (sulatettuna)
- 2 dlvehnäjauhoja
- 2 tlkanelia
- 1 tlkardemummaa
- 1 tlvaniljasokeria
- 1 tlleivinjauhetta
- 1 tlruokasoodaa
- 2 dlporkkanaraastetta (hienoksi raastettuna)
Täyte
- 100 gvoita (huoneenlämpöisenä)
- 400 gtuorejuustoa (maustamatonta)
- 5 dltomusokeria
Porkkanakakku-kääretorttu – ohje:
- Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää voisula.
- Yhdistä kuivat aineet ja siivilöi ne vaahdon joukkoon. Sekoita taikina tasaiseksi varovasti nostellen.
- Lisää lopuksi porkkanaraaste.
- Levitä taikina leivinpaperin päälle pellille. Paista 200-asteisessa uunissa 10–12 minuuttia. Jäähdytä.
- Valmista täyte. Vatkaa huoneenlämpöinen voi ja tuorejuusto sekaisin. Lisää lopuksi tomusokeri. Nosta täyte jääkaappiin odottamaan.
- Levitä täyte tasaisesti jäähtyneelle pohjalle. Kääri tiukaksi rullaksi leivinpaperin avulla ja kääräise torttu lopuksi leivinpaperiin.
- Siirrä porkkanakakku-kääretorttu jääkaappiin maustumaan vähintään muutamaksi tunniksi.
Vinkki!
Maistuisiko myös tavallinen porkkanakakku? Kurkkaa mehevän porkkanakakun resepti!

Tiinan mehevä porkkanakakku
Maku

Porkkanakakku-juustokakku – kahden suosikkileivonnaisen täydellinen liitto
Maku

Kahden klassikon kohtaaminen: pullapitko ja porkkanakakku yhdistyivät makoisaksi tuplaherkuksi!
Maku

Gluteeniton porkkanakakku
Maku

Vaahterasiirappi-porkkanakakku
Maku

Porkkanakakkudonitsit
Maku

Porkkanakakkusmoothie
Maku

Porkkanakakkupannarit yhdistävät kaksi suosikkiasiaasi: pannukakun ja porkkanakakusta tutun makumaailman!
Kotivinkki