Koululaisen huone saa olla asukkaansa näköinen! Katso 10 inspiraatiokuvaa kasvavan lapsen huoneeseen
Sisustus
Koululaisen huone saa olla asukkaansa näköinen! Katso 10 inspiraatiokuvaa kasvavan lapsen huoneeseen
Koululaisen huoneen perustavaroita ovat tietysti sänky ja kirjoituspöytä. Loppu voikin sitten olla mitä tahansa! Kokosimme 10 inspiroivaa kuvaa avuksi koululaisen huoneen sisustamiseen.

Koululaisen huone – 10 inspiraatiokuvaa

Koululaisen huoneen seinä maalattiin hauskasti kahdella sävyllä. Lapsi valitsi alaosaan siniharmaan Jotunin Serene Blue 5490 -sävyn. Lepakkotuoli sai uuden, sisustukseen sopivan päällisen. Kurkkaa muotoilijaperheen kotiin Helsingin Käpylään.
Tässä huoneessa seinä ja vinokatto ovat kuin sininen yötaivas, ja lelut saavat olla esillä. Kurkkaa kaikki kuvat Villa Engel -nimisestä kodista.
Suuri huone jaettiin kahtia itse tehdyn sermin avulla. Lapsen työpöytätaso tehtiin laminaattipintaisesta koivuvanerista, pukkijalat ovat saarnesta. Kurkista kotiin, joka on vanhassa rekitehtaassa.
Vau, mitkä seinät! Ulkomailta tilatut neljä Marvel-seinäkuvaa näyttävät yhdessä tapetilta ja ovat korkeassa huoneessa vaikuttava näky. Kurkkaa loviisalaisperheen puutaloon.
Tässä huoneessa on nokkela tilaratkaisu! Kirjoituspöytä on sijoitettu komeroon peililiukuoven taakse. Kaapin uumenissa on myös kirjahylly, ja sinne voi sujauttaa työtuolinkin piiloon, kun läksyt on tehty.
Teinin huoneen tilapulmat ratkaisi kätevä seinäsänky. Päiväksi sängyn voi nostaa seinälle, ja sen alta paljastuu sohva. Lue juttu huoneen muutoksesta täältä.
Ripaus nostalgiaa! Vanha pulpetti ja sen vasemmalla puolella oleva siro kärry löytyivät kirpputorilta. Runsas tapetti on Svenskt Tennin Paradiset. Kurkkaa 1930-luvun puutalokotiin.
Perheen isä rakensi vinokaton alle sängyn, jonka alla olevissa laatikoissa on reilusti tilaa vaatteille. Päiväpeittona on kierrätyskeskuksesta hankittu armeijan villahuopa.
Tässä huoneessa koululainen voi tarkistaa maantiedon läksynsä tapetista. Tapetti on Little Hands Wallpaperin mallistosta. Kirjoituspöytä löytyi Ikeasta. Kurkkaa puvustajan perheen kotiin.
Hankolaisessa vapaa-ajankodissa perheen pojan huone toistaa farkun sävyjä. Don Goffon pyörivä munatuoli on päällystetty farkunpalasilla, ja samaa sävymaailmaa ovat samettipintainen matto ja sängynpeitto. Seinissä on kaksi eri tapettia: alla harmaa ja yläpuolella pikkuruudullinen, molemmat Lauritzon's.

Muokattu 4.8.2021 klo 11.00: Korvattu valtaosa kuvista uusilla.

Kommentoi »