Kotona tehdään mitä huvittaa! Poimi ideat ikimuistoisen koti-illan herkkuihin, puuhiin ja tunnelmointiin

Kotona tehdään mitä huvittaa! Poimi ideat ikimuistoisen koti-illan herkkuihin, puuhiin ja tunnelmointiin
Vietätkö koti-iltaa mieluiten käsitöitä tehden tai ihan vain leppoisasti sohvalle käpertyen? Vai haastatko sittenkin kaverit lautapeli-iltaan? Kokosimme yhteen vinkit, jotka todistavat, että oma koti on maailman paras paikka!
Julkaistu: 5.11.2018

Syksyn ja talven pimeydessä tuntuu juuri oikealta jättää menot väliin ja viettää ilta rauhassa kotona. Jutustamme löydät ideoita monenlaiseen koti-illan puuhaan ja herkutteluun. Millainen on sinun koti-iltasi?

Rentoudu käsillä tehden

Yhden illan käsityöt ja askartelut

Jos käsityöt ja askartelu ovat sinun juttusi, kurkkaa täältä 11 ihanaa ohjettamme. Nämä sisustusesineet, käyttötavarat ja asusteet saat valmiiksi yhdessä illassa!

Pimeässä tuikkiva valotaulu

Syksyn sisustushitin resepti on yksinkertainen mutta sitäkin loistavampi: yhdistät vain mieleisesi kaupunkikankaan, led-valonauhan ja sopivat kehykset. Ripusta seinällesi valoa!

Valotaulun voit tehdä monella tapaa. Selkeät ohjeemme auttavat tekemään kolme erilaista valotaulua. Nämä yhdeksän tavallisista kodeista löytyvää toteutusta tarjoavat roppakaupalla lisää inspiraatiota.

12 hurmaavaa ja helppoa joulukorttimallia

Itse tehty joulukortti lämmittää kuin halaus. Kun teet kortit hyvissä ajoin, vältyt kiireeltä ja stressiltä. Ja mikäpä sen mukavampi tapa viettää toimeliasta koti-iltaa kuin kortteja askarrellen! Näiden 12 joulukorttimallin avulla teet yhdessä illassa paksun pinkan kauniita kortteja.

Vietä koti-iltaa herkutellen

Koko perheen leffailta kaikilla mausteilla

Onko mukavampaa tapaa viettää iltaa kuin linnoittautua sohvalle katsomaan elokuvaa koko perheen voimin? Ja leffaillan herkut tietysti ovat vähintäänkin yhtä tärkeitä kuin ruudussa pyörivä elokuva.

Naposteltavat ja drinkit aikuisten lautapeli-iltaan

Koska viimeksi olet uppoutunut tuntikausiksi Monopolyn, Mahjongin tai jonkin muun lautapelin maailmaan? Klassikkococktailit tai alkoholittomat mocktailit kera maistuvien suupalojen kruunaavat aikuisten lautapeli-illan.

Järjestä napolilaiset pizzatalkoot

Napolin opein tehty pizza vaatii hieman kärsivällisyyttä mutta palkitsee jumalaisella makunautinnolla. Ja mikäpä sen rattoisampi tapa viettää iltaa kuin ystävien kanssa kokkaillen? Laita siis pizzataikina hyvissä ajoin kohoamaan ja kutsu kaverit kylään!

Rakenna tunnelmallinen pesä

Kaiva esiin viltit ja tuoksukynttilät

Mikä saa olosi kotoisaksi? Jos lämpöiset viltit, kynttilänvalo ja pala hyvää suklaata ovat juttusi, kurkkaa ideat täältä. Rakenna kodistasi tunnelmallinen pesä ja unohda arjen kiireet!

Sisusta tunnelmavaloilla

Valonauhat, -pallot ja ikkunatähdet tuovat hämyiseen kotiin suloista tunnelmaa. Valoja voi hyödyntää tunnelman luomisessa monin tavoin.

Järjestä hyggebileet

Syksyn hämärässä on hyvät puolensa: nyt on juuri paras hetki lämmittää sauna, laittaa kynttilät palamaan, ostaa pullo hyvää punaviiniä ja kutsua ystävät koolle. Voisiko parempaa ollakaan? Nämä 18 hyggeilyideaa saavat sinut ihastumaan pimeään vuodenaikaan.

Ideoita ja inspiraatiota ei voi olla koskaan liikaa! Täältä löydät lisää vinkkejä ikimuistoisen koti-illan viettoon.

1 kommentti