11 x ihanat tunnelmavalot – poimi ideat ja luo kotiin suloista hämytunnelmaa!
Sisustus
11 x ihanat tunnelmavalot – poimi ideat ja luo kotiin suloista hämytunnelmaa!
Valonauhat, pallovalot ja ikkunatähdet luovat pimeään vuodenaikaan ihanaa tuiketta ja lämmintä kajoa. Valoja voi laittaa esille eri huoneisiin ja kovin monella tavalla. Katso ideat!
Julkaistu 13.11.2020
Meillä kotona
Kotiin on ihana tulla, kun jo eteisessä vastassa on hämyisää tunnelmavaloa. Rouhea lamppunauha on ripustettu rennosti naulakkoon.
Rintamamiestalon olohuoneessa on vanhempien työpiste Suomen karttoineen. Karttaa kiertää led-valonauha, joka on jalostettu fiiniksi paperisilla muffinivuoilla.
Tavallinenkin talvipäivä saa hohtoa, kun ikkunaan sytytetään paperitähti. Tämä komea yksilö tuikkii omakotitalon ruokailuhuoneessa.
Lämpimin sävyin sisustetussa työhuoneessa siro valonauha on ripustettu rennon huolettomasti pöytävalaisimeen. Eikö sovikin hauskasti yhtä vallattomaan viherkasviin?
Verhotankoon ripustetut valonauhat ovat kuin piste iin päälle olohuoneessa, jossa erilaiset kuosit ja värit yhdistyvät iloisesti.
Tv-huoneessa riittää hämyisä valaistus. Patinoituneista tikkaista tuli hauska yksityiskohta sisustukseen, kun niihin kierrettiin reilusti led-valonauhaa.
Pieneen seinähyllykköön ripustettu valonauha korostaa kauniisti ajan patinoimaa hirsiseinää ja tuo keittiöön lämmintä kajoa.
Omakotitalon makuuhuoneen tunnelmallinen kattovalaisin on tehty itse. Runkona on muoviputki, josta roikkuu pitsisuikaleita, ja valonlähteenä tähtivalosarja.
Nurkkaan ripustettu pitkä valonauha korostaa hienosti loft-kodin korkeaa huonetilaa. Puupintojen kanssa valot tuovat myös sopivasti lämpöä rouhean betonisen seinän rinnalle.
Perheen äiti on kerännyt kirpputoreilta hempeänvärisiä pikkuvarjostimia ja koonnut niistä hauskan tunnelmavalaisimen. Joukossa ei ole kahta samanlaista. Valoketjua jatketaan sitä mukaa, kuin uusia ihanuuksia löytyy.
Rintamamiestalon oleskeluhuone on sisustettu tunnelmallisesti vanhalla puusohvalla ja keinutuolilla. Verhotankoon ripustettu valonauha tuo vaaleaan tilaan lämpöä.
Runsas kynttiläasetelma on ihana, mutta katsopa senkin päällä olevaa palmua! Valosarjan voi hyvin kietoa muunkinlaisen kasvin kuin kuusen ympärille.

Muokattu 13.11.2020 klo 12: Juttu on julkaistu alun perin 10.11.2016. Lisätty runsaasti uusia kuvia.

2 kommenttia