Unelmien Talo&Koti

11 x tarjolla tunnelmavaloa

11 x tarjolla tunnelmavaloa
Valonauhat, pallovalot ja ikkunatähdet luovat talvikotiin suloista hämytunnelmaa. Niitä voi laittaa esille eri huoneisiin ja kovin monella tavalla. Katso ideat!
Rintamamiestalon olohuoneessa on vanhempien työpiste Suomen karttoineen. Karttaa kiertää led-valonauha, joka on jalostettu fiiniksi paperisilla muffinivuoilla.
Tavallinenkin talvipäivä saa hohtoa, kun ikkunaan sytytetään paperitähti. Tämä komea yksilö tuikkii omakotitalon ruokailuhuoneessa.
Kerrostalokodin äidistä on kiva keksiä tavaroille uusia käyttötarkoituksia. Vanhoista heinäseipäistä syntyi tikkaat, joihin voi ripustaa kuhunkin vuodenaikaan sopivaa rekvisiittaa. Nyt on valojen vuoro!
Kun kotina on vanha kansakoulu, huoneista löytyy kokoa ja avaruutta. Lämminsävyinen pallovaloketju tuo tunnelmaa koko makuuhuoneen korkeudelta.
Tv-huoneessa riittää hämyisä valaistus. Patinoituneista tikkaista tuli hauska yksityiskohta sisustukseen, kun niihin kierrettiin reilusti led-valonauhaa.
Mustavalkoisella sisustetun olohuoneen tunnelmavalokin on mustavalkoinen. Valopallot pehmentävät kauniisti kaapin jämeriä muotoja.
Omakotitalon makuuhuoneen tunnelmallinen kattovalaisin on tehty itse. Runkona on muoviputki, josta roikkuu pitsisuikaleita, ja valonlähteenä tähtivalosarja.
Vaaleilla sävyillä sisustetun kodin joka huoneessa säkenöi talviaikaan paperitähti tai pari. Ruokailutilassa tähdet on kiinnitetty verhotankoon. Kuultavan verhon läpi ne tuovat iloa myös ohikulkijoille.
Perheen äiti on kerännyt kirpputoreilta hempeänvärisiä pikkuvarjostimia ja koonnut niistä hauskan tunnelmavalaisimen. Joukossa ei ole kahta samanlaista. Valoketjua jatketaan sitä mukaa, kuin uusia ihanuuksia löytyy.
Makuuhuoneessa tunnelmoidaan sängynpäätyyn kietaistun led-valosarjan loisteessa. Syvänsininen seinä on tehokas ja dramaattinen tausta.
Valonauhan tähdissä on lähes sama muoto kuin tapetin kukkakuvioissa. Makuuhuoneen tunnelmavalaistus käy myös yövalosta.

Lue lisää:

Julkaistu: 10.11.2016
1 kommentti