Punaista joulua! 8 kotia, jotka on maustettu ripauksella (tai koko kauhallisella) joulun klassikkoväriä

Punaista joulua! 8 kotia, jotka on maustettu ripauksella (tai koko kauhallisella) joulun klassikkoväriä
Tonttulakki, Petterin nenä, kiiltävät omenat, höyryävä glögi – punainen kuuluu jouluun kuin parta pukille. Kokosimme ihanat joulunpunaiset kotikuvat, joissa on tonttumaista taikaa.
Julkaistu: 22.12.2020

Vanha hirsiherra jouluasussaan

Vanhassa hirsitalossa joulun tuovat perityt koristeet, runsaat kynttiläasetelmat ja tontut. Kahvihuone on katettu kutsuvasti herkkuhetkeä varten. Katso kaikki kuvat hurmaavasta hirsiherrasta!

Patinaa ja punaista lumoa

Vanhan kansakoulun tuvassa on tonttupajan tunnelmaa. Vaikea päättää, minne katsoisi – niin paljon ihania punaisia yksityiskohtia!
Ruutuverhot ja punainen liina, mikä klassikkopari. Lue juttu ihanasta kodista entisessä kansakoulussa.

Polkakarkin sävyjä ja rutkasti silmäniloa

Maalaisromanttinen koti on täynnä ihania yksityiskohtia, ja jouluna koti saa ylleen vielä puna-valkoisten karkkitankojen värit.
Punaisista helmistä tehdyt sydämet ja leikkoamaryllikset koristavat astiakaappia. Kurkista polkakarkin väriseen kotiin täältä!

Aina on tilaa tontuille, eikä punaista voi olla liikaa!

Inger ja Martti rakastavat joulua, koska silloin saa luvan kanssa heittäytyä lapselliseksi. He pukevat Hangon-kotinsa jouluna punaiseen asuun, joulukuusta myöten. Tonttuja käy taloksi kymmenittäin.
Ruutua, raitaa, punaista, valkoista. Pariskunnan makuuhuone jatkaa muun kodin tunnelmaa. Kurkista puna-valkoiseen joulukotiin.

Kartanotunnelmaa joulumaistein

Punaposkiset omenat sopivat ihanasti joulukattaukseen havujen kanssa. Jos nälkä sattuisi jäämään, voi rouskuttaa ompun jälkkäriksi. Kurkkaa kaikki kuvat kartanomaisesta kodista!

Lumivalkoista, ripaus punaa

Jos koko kotia ei halua pukea jouluna punaiseen, pienet yksityiskohdatkin tuovat yllättävän paljon perinteistä tunnelmaa. Vanha kanttorila on sisustettu kuulaan valkoiseksi, mutta jouluna pieniä punaisia väripilkkuja löytyy sieltä täältä. Lasipurkit ovat saaneet adventtinumerot punaisesta kontaktimuovista. Jutun vanhasta kanttorilasta löydät täältä.

Punamullattu torppa, jossa on aina joulu

Kari-Otson ihana torppa on sisustettu punaisella, valkoisella ja ripauksella keltaista. Joskus Kari-Otsosta tuntuukin, että talossa on joulu ainainen.
Joulun aikaan torppa on täynnä perinteisiä ja tuttuja tavaroita, vaikka muuten Kari-Otso kokeileekin mielellään uutta. Lue juttu ihastuttavasta joulutorpasta.

Joulu vanhojen tiiliseinien kätköissä

Vakikalustoon kuuluva huonekalu voi saada jouluna ihan uuden merkityksen, niin kuin tämä lämpimän punainen Egg-tuoli Sadun kodissa. Hän asuu tiiliseinien kätköissä entisessä hellahuoneessa, lue juttu!
Kommentoi »